Kızlar bebeğnıze kac aylıken su vermeye başladız benım kızım 4 aylık havalar sıcak dıye su vermek ıstoyorum sızce bı zararı olurmu bılıyorum süte yeterı kadar su var ama ne bılıyım malum havalar baya sıcak bız bıle dayanamıyoz belkı kızım yıne susuyodır sızce vemelınıım😕😕
huma bizim doktorumuz sadece anne sütü alıyorsa vermememiz gerektiğini söyledi anne sütünün yüzde doksanı sudur dedi. Çok sıcak havalarda verilebilir mi diye ısrarla sordum ama gerek olmadığını söyledi
huma benimkide 6 aylik 5 aylik oldugundan beri veriyorum doktorda verme dedi bana ama cok bunaliyor agliyordu su verince cok rahatladi size kalmis bence
huma biz eşimin izini olduğunda adanaydık bebeğim 1 buçuk aylıktı orası çok sıcak olduğu için verdim 2 günde bir bi çay kaşığı ama şimdi buradayız 2 ay 23 günlük vermiyorum hiç hava güzel burada 😊
huma benım kızımda 6 ncı ayına giriyor ben 4 aylıkken vermeye başladım zaten kendı isterse içiyor ben zorlamadım şimdi bi iki yudum içiyor çok sıcaklarda dışarda emmesini de engellemiyor karnını tok tutar dediler ama bizde öyle birşey olmadı
huma benim bebeğim 52 günlük ve 10 günlüğünden itiberen veriyorum her gün 1 çay kaşığı kadar çünkü sadece anne sütü almıyor mamada veriyorum takviye olarak tabiki size kalmış bir şey ama nasıl ki bizler bunalıyoruz ve suya ihtiyaç duyoruz bebeklerimiz sadece açıkmadan açıkmaya anne sütündeki sıvıylamı yetinicekler yada ne kadar yeterli olucak onlara sonuçda tabiki bu benim düşüncem vermek yada vermemek size kalmış birşey
huma ben doğduğundan beri veriyorum
huma Ben üçüncü ayından beri sadece mamayla besliyorum. Ona rağmen hiç su vermedim. Beş buçuk aylıkken ek gıdaya başladık ve ilk kez o zaman su vermeye başladım. Şu an mamalardan önce ve öğün aralarında 5-6 kaşık su içiyor.
huma ilk 6 aya kadar verilmez diyorlar🙄 anne sütü sudan oluştuğu için bebek su içme gereksiniminide ordan karşılıyomuş birkaç kere vermeyi denedim zaten içmiyo benimkisi demekki ihtiyacı yok diyorum bende ama verenler çok var
huma doğduğundan bu zaman a kadar hergün olmasada verdim canım . Şuan 5 aylığız . Ve emziriyorum
huma benimki iki aylık ben veriyorum ama mama da yiyor arada ve kabız bu yüzden bol su veriyorum
bnce ver bende verıyordm halada veryrm
peribelis sızın bebeyınız şuan kac aylık sız kac aylıken vermeye bailadınz
huma şuan 5 aylık dogduktan 4 gün snra vermeye başladm ben hep böyle 2-3 cay kaşıgı snra 3 aylıkken arttrdm şuan mesela 30 cc fln içiyordur bu sıcaklık arttgnda dha da yüklesıyo ama hep karnını doyurdktn snra verıyrm ben ama bazen oluyo emmıyo ama su içiyo sıcaklardn dolayı
Bnde 10 günlükten beri veriyorum havalar cok sıcak sonuçta su yani çay kaşığıyla vermenin de bir sakıncası olmaz bnce
32 günlük bebeğim hergün veriyorum malum havalar çok sıcak ihtiyacı var