smy17 ahsensmom evet yakalandı 3 gün dirençli ateş sonrası döküntü doktorum döküntü dökünce korkma bu iyileşme işareti demişti. Döküntüler 3 gün için tamamen geçti
glygz ahsensmom geçen sene ağustosta yakalandı oğlum 4 gün hastanede yattık yüksek ateşten hastanede o kadar ilaca rağmen 4. Gün düşüş oldu Allahım bir daha yaşatmasın
Asyaamerve ahsensmom evet canım.3 gün dirençli ateş, 4 saatte bir calpol dolven verdim, sık sık duş aldırdım, çok dikkat et ateşine havale riski çok yüksek. 3 gün sonra döküntü oluyor ve bitiyor. Sık sık duş aldir en iyi gelen şey
ahsensmom Dişten suphelendim ben ilk önce doktor boğazında kızarıklık var dedi antibiyotik verdi ama kullanmadım çünkü hasta olduğuna dair bı belirtisi yoktu . 4 gün ateşi düşmedi bugün döküntü başladı
bibibibiskrem ahsensmom döküntü nerelerinde oldu el ayak ağız hastaligida olabilir salgın var iki çocuğumda oldu
ahsensmom fisnereceli biz de ateşle başladı ve dusmuyo gecmiyo hep 38 40 di bugün ateş yok ve sabah döküntü basladi
Asyaamerve ahsensmom oda kayboluyor canım, bulaşıcı birşey işte. Mümkün olduğunca tamamen geçene kadar çocuklu misafir kabul etmeyin ve parka sakın çıkmayın. Diğer çocuklarada bulaşmasın aman
ahsensmom Asyaamerve ya zaten kızdığım noktada bu madem çocuğun hasta bu hastalıkta olmayabilir normal bı soğuk alginligi da olsa insan çocuğunu diğer cocuklardan uzak tutar niye boş yere insanların günahına girerler ki
0907 ahsensmom yakalandı. 6. Hastalığa da yakalandık el ayak ağız hastalığı da olduk ikisi birbirinden farklı. 6.hastalıkta sadece kızerıklık döküntü oldu ama el ayak ağızda kızarıklıkların içi su toplar gibi oldu ağzının içi ve boğazı yara ile doldu çok çok çok zordu ama ikisinde de yüksek ateş devam etti 2-3 gün hatta 6.hadtalıkta 40ı gördük