melis10 pinarkaba yumurtayı 6. Ayda vermedim 7. Ayda basladım sizde oyle yapın isterseniz 6 erken yumurta için. Ayda irmik içinde verdim 10. Aydayız simdi lorlu omlet falan yapıyorum sarısından yumurtanın. O sekilde yiyor ama tek yumurtayı cok sevmiyr illa bişeyle karıstırmam lazım
merveturegun Bende ev yapımı yoğurt sonra patates kabak havuç 3 gün kuralıyla, sonra meyveler muz, elma, şeftali, avokado gibi
use1234 dhdhdhdhf niye ters tepti ki ne güzel yiyormuş benimkide 4 buçuk aylik basliyayjm tattirmaya diyorum başlama sonrs yemez diyorlar
akkutlu use1234 oturuyorsa rahat bir şekilde başlayın yoksa asla başlamayın bence çok erken acele etmeyin
Dejajavu İlk ay sebze püreleri ve yanına yoğurt verdim ( kendim köyden aldığım sütle mayaladığım ) hazır yoğurt asla tüketmiyoruz sadece bebek için geçerli değil :) 7 ayda da ne yiyorsak ondan verdim kuru fasülye pilav bile verdim . 8. Aydan itibaren biz nasıl tuzlu yemek yiyorsak aşırı değil tabi normal yemek yiyordu . Karpuz kavun üzüm ve yumurtayı da tam veriyorum . Ekmek çorbalarda sadece içine katıyorum . Ne yersek o 1 yaşında olacak şimdi . Çok korkardım ben ek gıda nasıl vericem ne yer ne içer hiç yapamam diyordum yaptım çok şükür öğreniyoruz anneliği :)
use1234 Bisey soracağım ya bu yoğurt işini nasil yapiyorsunuz günlük mü mayalıyorsunuz bilgi verir misinizz
atilgann Dream64 bende yoğurtla başladım. Patates vs sebze haşlamalarının yanında verdim hep yoğurdu.
filiz95 Dream64 3 gün kuralıyla Kabak Tatlı patates Havuç Elma Armut Erik Süt alerjimiz var diye doktor gözetimi altında yoğurt denedik alerji yaptı ve 1 ay daha süt ürünleri vermeyeceğim :(
cevizlikek22 Dream64 3 gün kuralı ile yoğurt kabak patates havuç mevsim sebzeleri ile devam ettim sonra onları karıştırıp verdim en son meyveleri verdim tatlıya alışıp sebzeyi kesmemesi için