nisakb Eşimle beraber gardropun üstüne koli koymak için çıktık orda çiğnenmiş sakız bulduk,ve yeni koyulmuş belli 1 ay falan en fazla ,daha önce hiç başıma gelmeyen bişey başına gelen var mı veya sakızla büyü yapılır mı bilmiyorum 🤷♀️
nisakb nisakb ++++ oraya çıkmak için sandalye vs gerekiyor. Evimde çocuk yok bebeğim var 3 aylık o süreçte zaten eve giren çıkan çok oldu bebek görme zamanı
NatashaRomanoff nisakb eve gelen gidenlerden seviyesiz biri sakızını götürüp çöpe atmak yerine bulduğu yere yapıştırmış. Kötü şeyler getirmeyin aklınıza.
nisakb bucocukac_ ay umarım öyledir jsjfkdj ama baya emek gerekiyor çöpe atmak daha kolay onu oraya koymaktan
nisakb NatashaRomanoff inşallah öyledir ama dediğim gibi onu oraya koymak baya sandalye çıkmak emek gerektiriyor dolabın en üstünden bahsediyorum
NatashaRomanoff nisakb aman haset mi arıyorsun bebek görmeye ağzında sakızla gelen sandalyeyi de koyar çıkar bakar toz var mı diye. Tamamen hasetlik hissettim yani inşallah yakınlarınızdan değildir.
8162648 NatashaRomanoff biri benim banyoma yere atmıştı ben doğum yaptığım dönem . Ev kalabalık haliyle kim girdi çıktı bilemiyorsun . Orda çöp kutusu var ama dengesizin biri pisliğine yere atmış. Çocuk falan değil buna eminim kim olduğunu da az çok tahmin edebiliyorum zaten ağzında sakızla gelen kim onu biliyorum ne zaman benim eve gelse sakız atar ağzına 😂
minikelanur NatashaRomanoff çeyiz sermemde ıncık bıncık temizlik teftişi yapmıştı akrabalar cok haklısınız yaaa🫠🫠
8162648 nisakb hangi terbiyesiz yaptıysa sakızı bi taraflarına girsin bu ne saygısızlık ya evine giren çıkana da hakim olamıyorsun ki doğum zamanı
Deletedmom_216 MinikPandam_ direk aklima bu geldi 😂 firlatmamistir direk agzindan hüüüğğğkkk yapmistir😂
nisakb MinikPandam_ kimse çok tuhaf birisi olsa gerek eve zaten çok uzaktan birisi gelmedi benim ailem ve eşimin ailesi
nisakb 8162648 bende çok sakız çiğneyen birisini tanıyorum hatta eşimde tanıyor şüpheyi onun üzerinden kaldırmak için halasına salladı durumu hatta 😂
NatashaRomanoff 8162648 nisakb Kim olduklarını az çok tahmin ediyorsanız hiç samimi olmayın koruyun mesafenizi böyle insanlardan bırak faydayı zarar gelir kesin ve net. Toplum içine girmeden sakızını çiğner çıkartırsın o yaşa kadar bunu öğrenememiş insanla sadece merhaba merhaba 😁
8162648 nisakb kondurmamışsa demek ki 😂😂 sende iyi bildiğine göre o malum en yakın kişidir ama işte dilin varmıyo dimi 😂 o malum şahıs bana her geldiğinde sakız atar ağzına ama onun evinde asla sakız çiğnerken görmedim . Çay tabağına pasta tabağına masaya o an sakızı canı nereye isterse oraya bırakır ve sıcak çay bardağı vs ile temas edince erir o sakız ben içimden cinnet geçiririm ama işte edebimden çıt diyemem korkumdan değil asla çekinmem korkmam kimseden . Utandırmamak adına susuyorum bi gün fena patlayacam o olacak
nisakb 8162648 aaa eşime göre dünyanın en mükemmel insanı olduğundan bişey diyemedim ahhaha😂 bana göre de yüksek ihtimalle ne amaçla bilmiyorum o koydu.. Sizde iyi dayanmışsınız gerçekten insanın midesi kalkıyor saygı duymayıp saygı bekliyorlar insandan