merkursavascisi_06 cemile161_ ne kadarlık bebişiniz, kıyamam. Çocuklarda ortaya çıkıyo mu bilmiyorum ama değildir diye düşünüyorum
cemile161_ merkursavascisi_06 sen tedavi sürecinde bebeğinle temasta bulundun mu yoksa dıkkat ettınmı
merkursavascisi_06 cemile161_ dikkat etmek mümkün değil ki yani iki hafta ilaç kullandım kızım dibimden ayrılmadı😬 bence endişelenmeyin. Diş çıkarma sürecinde de ağız salyası oluyo
svncgldgn cemile161_ doktorun dedii bu bakteri aslnda herkeste okuyor fakat mide asidi düzgün çalışmayanlarda mideye yaralar açabiliyor. yediimiz içtiğimixden bulaştığını sylemiti doktoerum her şeyi iyice yıkamak temizliğe dikkat e gerek dedi ekstra dışarda yemek çok yememek lazm dedi 3lü antibiyotik tedavisi var ama mutlaka kurtulmak gerek mideye yara açabiliyor
Emine34 svncgldgn ilaçları kullandığınız dönemde diliniz de yeşilimsi gibi renk oldu mu pamukçuk gibi acıyor arada
meleka234 merkursavascisi_06 bende de var o hastalık uzun bi süre çapada tedavi gördüm sabah öğle akşam ve gece içilen bi antibiyotik verdi doktor fakat onlar beni daha da kötü yaptı. Sonra ilaçlarım değişti. Çay bile içmiceksin denmişti bana içersende çok çok açık iç demişti. Oruç kesinlikle tutmıcaksın demişti ama arada tutuyordum ben yinede Bana bir de istifra ettiriyordu bu hastalık. O şekilde gitmiştim bende endoskopi lan tahlili dışkı testleri vs ile öğrendik. Tahin çok iyi geliyo bir de annem bana aktardan kudret narı almıştı. Bi bitki bu kapsül dü sanırım onun faydasını gördüm araştırın bi deneyin isterseniz.
Emine34 meleka234 bana yasaklı birşey söylemedi endoskobi çıktı ilaçlar da şimdilik birşey yok 2 gün oldu kullanalı doktora güvnerek yemeğe devam ediyorum kudret narı duymuştum bir kaç kişiden daha sizin ileri mi seviyede miydi benim geçen seneden beri ağrı var devlete gittiğim için endoskobi bu sene çektirdim ama ağrım var hala geçmedi
Emine34 merkursavascisi_06 ilaçları kullandığınız dönemde diliniz de yeşilimsi gibi renk oldu mu pamukçuk gibi acıyor arada
meleka234 Evet baya ileri seviyeydi doktor bile endoskopiden çıktıktan sonra bu kadar kötü olduğunu tahmin etmiyordum falan demişti Ama şu an eskisine göre çok daha iyiyim şükür Yine de rahatsızlıklarım oluyor arada sırada
Emine34 meleka234 ilaçları kullandığınız dönemde diliniz de yeşilimsi gibi renk oldu mu pamukçuk gibi acıyor arada