EypMom Sadece 1 kez giydim 36 beden seyyar kemeri var omzundaki işleme seyyardır iç göstermez leke tutmaz kumaşı vardır fiyat 500₺ 💕🌼 hiç bir deformesi yoktur dilerseniz + 100₺ ya janjan aynı renk şalını da gönderebilirim
EypMom Sassolsobe yaa bazı anneler çok zayıf okuyorum 🙈 kardeşi olur ablası olur inşallaj gören olur 🌼💕
EypMom Kuzenimin düğününde 1 kez giydim 36 bedendir astarlıdır hiçbir deformesi yoktur kemersizdir 56 kilodayken bile oluyordu şuan 60 ım olmuyor 🥹 fiyatı 200₺ 🌼
EypMom En sevdiğim elbisemdi 🥹 artık olmuyor kalem etektir iç göstermez seyyar kemeri vardır kolları astarlıdır 36 bedendir fiyat 150₺ 🌼
belinayyyyyy EypMom çok güzel ve çok uygunlar normalde 36_38 giyorum ama geçen kendimi ölçtüm 63 kilo çıktım 21 haftalık hamileyim birde 😂. Hayırlı satışlar size 🥰🥰🥰🥰
EypMom @NaimeYilmaz başlığı değiştirebilirmiyim 500₺ 200₺ 150₺ elbiselerimi satıyorum 🌼 olarak değiştirebilirmisiniz
belinayyyyyy EypMom bence tesettüre çok zayıf olmak yakışmıyor ya, o açıklar için geçerli diye düşünüyorum 😂