yldrm12 Roborock Q7 kullanan annelerimiz var mı? Halıdan saçı kılı tüyü topluyor mu? Xioami ve roborock arasında kararsız kaldım
YumukluSucurtaa yldrm12 yeni aldım bende roborock Q7 bütün kılları topluyor saçlarım çok dökülüyor makineden habire kıl topluyorum çok iyi oldu roborock xioami den daha kaliteli almışken iyisi olsun
[silindi] yldrm12 Xiaomi mop pro 2 kullanıyorum 2 yıl olcak herşeyi topluyor saç kılları filan asla affetmiyo 😂
yldrm12 YumukluSucurtaa onunda servis sıkıntılı diyorlar çok kararsız kaldım. Bir de piyasada çok fazla model olunca insan kararsız kalıyor.
yldrm12 [silindi] bir arkadaşta var hiç memnun değilim bir işe yaramıyor onun yerine dikey süpürge al dyson daha iyi diyor 😂
YumukluSucurtaa yldrm12 çevredeki duyan herkes en iyisini almışsınız diyorlar servisini bilmiyorum suanlik nasil
[silindi] yldrm12 valla bilmiyorum bence kullanamıyordur arkadaşınız 2 çocuklu bir ev olmasına rağmen sadece haftada 1 kere büyük süpürge açıyorum
Alerjikrinit yldrm12 ay bunu diyen de 🤦🏽♀️ ikisi ayrı şeyler bende ikisi de var ikisinden de vazgeçemem