aybarsbebekk Bebeğim yumurta sarısını tek başına yiyor aslında ama karıştıracak olsam neyle karıştırabilirim? Kahvaltı gibi ama henüz peynir çeşitlerine geçmedik
3kedili2bebekli aybarsbebekk kaç aylık ? Peynir deneyin yumurta yiyorsa peynirli yapın, yada azcik su ekleyin omlet gibi yapın, sebze ekleyebilirsiniz havuçlu omlet olabilir yani karıştırmak yerine yumurta formunda ilerleyin karıştırmak iyi değil
ENERCII aybarsbebekk avakado bebe bisküvisi ile beraber verebilirsiniz azıcık da anne sütü veya mama damlatın. Bebeğim çok severek yiyordu
defnemiraybebek aybarsbebekk tarhanalı yapabilirsin çoğu bebek seviyor , muzlu yapabilirsin omlet tarzı yapabilirsin
aybarsbebekk 3kedili2bebekli 5 ay 20 günlük. 5 aylıkken geçtik tadımlara. Omletlere zeytinyağ mı kullanıcam tereyağ mı? Yutabilir herhalde
3kedili2bebekli aybarsbebekk ikisi de olur ben zeytinyağlı tercih ediyorum ama tereyağı da olur ve evet yutar sade sarisindan daha yumuşak oluyor pankek de deneyebilirsiniz tam buğday unu yumurta sarısı muz biraz zeytinyağı biraz yoğurt karıştırıp 😊
aybarsbebekk defnemiraybebek tavada kırarak mı muzlu? Yoksa muzla haşlanmış yumurta mı karıştıracagım?
aybarsbebekk Asya2013- ben kaynamaya başlayınca birkaç dk daha kaynatıp kapatıyorum altını birazda sıcak suyun içinde bekliyor öyle alıyorum
sokaklahmacunuu aybarsbebekk beyaz 1 yas sonrasi diyorlar 11. Ayda tadimini yaptirmistim yemeye basladi
Asya2013- aybarsbebekk beyazını da 6. Ayda vermeye başlayabilirsiniz. Osman gonulal i izleyin mutlaka