marsuk Kızlar İstanbul’da yaşıyorum eşim ve ben evden çalışıyoruz. İşlerimiz yoğun olduğu için 8-5 arası biz evdeyken bebeğimiz ile ilgilenecek bakıcı ihtiyacımız var. Nerden bulabilirim bir fikriniz var mı? 5 aylık olacak ben işe başladığımda
Babybloom marsuk işin olsun, shaibinden ve getiriş buralara ilan verdim arayanlarla görüştüm. İçime biri sindi sonunda🙏🏼
Sapsikanne marsuk ben tanıdık buldum komşulara tanıdıklara sorarak ama getiriş sahibinden oralara da ilan verebilirsiniz
Tesla123 Bulunduğunuz semtin facebook iş ilan sayfasına ilan verebilirsiniz. Biz bakıcı sitesinden görüştük ancak hiç biri aklımıza yatmadı. En son bu şekilde görüşüp evimize yakın birini bulabildik
marsuk Babybloom bunu deneyeyim o halde bende. Gerçekten güvenilir birini bulmak çok zor nasıl olacak hiç bilmiyorum. Ücret ne teklif ettiniz?
Babybloom marsuk benim yarım gün çalışma, 15-19:00arası. İki çocuk sevristen karşılayıp yemeklerini yapıp yediriyor ortalığı topluyor 12bin. Birden çok insanla konuşunca güvenilir insan aralarından ayrılıyor bence hissediyorsun yani
marsuk Babybloom benim için sadece oyalaması yeterli zaten daha bebek bakalım inşallah ben de bulabilirim
marsuk Sapsikanne inşallah ben de bulabilirim muhit olarak aileme uzak bir mevkiideyim tanıdık yok hiç maalesef
Huma_kus34 marsuk bende bı öğretmenin cocuguna bakıyorum 2 yasında saat 8 den 13:00 kadar 11 bin alıyorum