evlerkadar Kızlar merhaba başörtülüyüm saçlarım gür ve kalın telli başörtüsü altında ağırlık oluyor kestiriyorum kestırdikçe daha çok gürleşiyor😅 ara makas attırsam aralardan yanlardan çıkar mı kısa saçlar toplayınca.deneyimlerinize ihtiyacım var🌸
tgbayy evlerkadar merhaba kuaförüm 👋🏻 saçı azaltıyor evet rahatlatır fakat ara makas kökten değil aralardan saçı kestiği için evet çıkıyor maalesef ve kabarıyor:) ama rahatlıyım kafam rahat etsin kabarması benim için önemli değil derseniz sorun olmaz 👍🏻
Ashellinko evlerkadar Benim kuofmr iki sene önce arasından görünmeyecek yerini makineyle kszıdı kafam rahatladı resmen 😂
myarenb evlerkadar ben evde kendim ara makas atıyorum, bende kapalıyım evde de topladığım icin hiç rahatsızlık duymuyorum, senede 1 yapıyorum ve kafam o kadar rahatlıyo ki anlatamam
Ballibademin_21 tgbayy merhaba bişey sorcam 15 yaşlarındaydım saçım gür diye annemden gizli gidip ara makas yaptırmıştım o günden sonra Bidaha asla eski gürlüğü olmadı saçımın Şuan ince telli ama maşallah güçlü her teli neden eski hali olmadı sizce yani aradan 10 yıl geçti
tgbayy evlerkadar saçı az olanlar çok saç ister çok olanlar az ister bu bir kısır döngü 😂 yapacak bir şey yok
tgbayy Ballibademin_21 ara makas maalesef böyledir anlık kurtarır. Biz onu genelde kesim yaptıktan sonra makas izini almak için kullanırız. Aralardan saçı kesiyo kesilen saçlar eskiye dönmüyor
Ballibademin_21 tgbayy evet tamda böyle oldu işte şimdi ince yapılı bir saça sahibim 🥹şimdi ki aklım olsa asla böyle bişey yapmazdım