konusamiyorumyalnizcaforum Arkadaşım gelicek yarın eşiyle akşam 8 8 buçuk gibi ne yapabilirim tatlı tuzlu fikir verirseniz sevinirim
Fndkurdu konusamiyorumyalnizcaforum bebeğinle beraber pratik bişey olsun istersen tatlı olarak mozaik pasta şimdi yap at buzluğa mis akşama hazır. Tuzlu da börek yapabilirsin en basit o geldi aklıma. Onun haricinde tatlı fikri muhallebili tatlılar
Erolunannesi konusamiyorumyalnizcaforum Tatlı olarak revani veya şeker pare Tuzlu olarak da patatesli veya peynirli börek hazır yufkadan.
tgbayy konusamiyorumyalnizcaforum Patates salatası yada makarna salatası Mercimek köftesi de olabilir geçen misafirim geldi yuvarlak yuvarlak yapıp üstüne küçük dilim limon kesip kürdan batırdım çok şık duruyor. Poğaça olabilir Güzel bi Islak kek olabilir Elmalı kurabiye olabilir Kaselere muhallebili Kemal paşa yapabilirsin ben çok seviyorum kaselere şık duruyor ve hafif bir tatlı oluyor. Haşhaşlı revani yapabilirsin Profiterol yapabilirsin yine kaselere Aklıma gelenler bunlar:) bana da çok misafir gelir ben bunlardan yaparim genelde
Hayatkisa61 Profiterol yada magnolia kulplarda Patatesli börek Sehriyeli tavuk salatası Sarma olabilir Damla çikolatalı kurabiye yapabilrisn bence