snglkllgl Ezgi63
2 ay 11 günlük. Kızlar atak döneminde gündüz uykuları gece uykuları emme alışkanlıkları hep değişiyor. Gündüz bazen yatakta bazen ayakta bazen kucakta uyutuyorum. Bir şekilde uyut demiş ya. Gündüz ne kadar güzel uyursa gece o kadar huzurlu oluyor gerçekten doğru.. Emzik alışkanlığı varsa emzirir pozisyona getirip emzik verin ve kucağınızda ayakta hafif sallayın. Aşağı yukarı ya da sağa sola ama çok hafif hunharca değil. En rahat bu şekilde uyutuyorm gündüz. Memede mayistigi anda yatağa koyup kıçına pis pis ağzına emzik verip tutuyorum emzigi düşmesin diye biraz mizlaniyo ama uyuyor. Omuzda tamamen vücuduna sarılıp evde volta atarak. Ama Aynı zamanda TV sesi kısık olmalı, evde yabancı ses olmamalı beyaz gürültü açıyrm en loş odaya geçiyrm gece yattığı odaya mesela . Yatağa koyarken bir anda pat diye çekilmeyin. Yavaş yavas bırakın. Ve eliniz göğsünde yüzünde durmaya devam etsin tamamen dalana kadar. Bu arada bziim bir WhatsApp grubumuz var. Kasım anneleri diye. Orda da bu tarz şeyleri konuşuyoruz isterseniz siz de gelin. Orda da yardımcı olurlar. 532 226 5615. Bana mesaj atarsanız ekletirim. Mutlu günler. 🙂