brnglsmm Kızlar kaynımın düğünü seneye olacak diye bi güzel salmıştım 🤣 ama ekimde düğün düşünüyorlar benim acil zayıflamam lazım bildiğiniz taktik varsa talibimm (zor kilo veriyorum)
brtuege brnglsmm arkadaşım funbady kullandı ve gerçekten kilo verdi işe yaradı yani bende heveslendim aldım ama benim diyeyim en fazla 2 gün sürdüğü için devam edemedim 😂
Butterfly22 brnglsmm funbody çayı+sirkesi ile -7 kilo verdim zor kilo veren biri olarak 1 ayda incelten korse taytlar ve bromelin sirkesini felan çok övüyorlar annemde Feridun konakın kahvesiyle kilo verdi 2 haftada 3 Kg vermişti
bensiz brnglsmm ben kullandım çilekli olanından tadı falan çok güzel ama gece yatmadan tok karna içiliyor sabaha doğru inanılmaz bir karın ağrısı ve ishalle uyandım ama ağrıdan ağladım şimdi içmeye korkuyorum
Evimamin031120 Ben nutraxin bromelain aldım + yediklerime dikkat ettim biraz + sassy suyu + her gün grow with jo ile egzersiz yaptım 1 haftada 2.5 kilo verdim 🤭
heygorl Karışımlar çaylAr hepsi geçici ve sağlığınızı büyük ölçüde kötü etkileyecek çözümler. Şeker problemimiz yoksa aralıklı oruç ve günlük 10.000 adım 3 litre su. Kilo durumunuza göre 5,6 kilo verirsiniz