seydusssduru Bir gün öncesinden yatmadan evvel önce iş planlaması yapıp ertesi gün yapılacaklar ve ne pişireceğime karar vermeden uyuyamıyorum deli miyim neyim 😂😂 yemeğin adı konunca pişmiş kadar rahatlıyorum siz de benim gibi misiniz yoksa normal mi 🤪🙂↔️🫠💕
yavrupandaannesi seydusssduru o zaman başka menüüüğğğ bayıldığım tek menü evde tavuk dünyası yap krema al ben ikiye bölüyorum birazını makarnaya birazını tavuğa yanına salata mis ❤️
seydusssduru yavrupandaannesi Hahahhshs yemin ederim ki şu an bi tuhaf oldum bugün tavuk sote yapacaktım dolabı açtım krema var tavuk dünyası yapayım dedim makarna ve kremalı tavuk yaptım ben şokkkkk😳😂
seydusssduru defnemomm_ Ohhh güzel menü, aklımda bulunsun💕 eşim yemeğin içinde et yemiyor ama ben çok severim etli taze fasülye 🥹
seydusssduru Asaf55 Evde pişse bizimki evde duramaz onun sevmediği şeyler maalesef benim de listemden çıkıyor, balığı sadece dışarda yiyorum 🫠
Ucansupurge seydusssduru Aynen sen gibiyim 😁 ve daha karar vermedim bugün barbunya yapmıştım yarın patlıcan yapabilirim
Ucansupurge seydusssduru işte kadar veremedigim nokta orası 😂😂 Oturtma yapabilirim, kariyarik olabilir,imam bayıldı olabilir hatta hiç olmazsa sulu yemek olabilir 😂