Esoz1110 Narine çok üzüldüm ya kızlar hatta diğer bütün öldürülen kaybolan cocuklarıda tekrar tekrar aklımıza getirdi bu olay ne kötü bir zamandayız ya kimseye güvenemez olduk😢
Tusa_ Esoz1110 ah canım ya bende çok üzülüyorum ve çok merak ediyorum küçücük bir bedene kötü düşünceler düşünenler yaşamasın bu hayatta
2mutlubebeannesi Esoz1110 kimi neyi koruyorlar anlamış değilim yayın yasağı niye kalkmıyor bi de amca tutuklandı ama narinin ölüsü yada dirisi hala ortada yok nasıl iş ya
Esoz1110 Zhrbl12 Mezarlar aranıyor diye gördüm haberde birde amcanın avukatı itiraz etmiş hapise atılmasına
Esoz1110 2mutlubebeannesi Müge anlıdan ümitliydim de yasak var diye yayın yapamıyormus bu konuda sanırım🤦🏽♀️
Canimyavrumveben Esoz1110 Ayşegül diye bir kadın var sayfasında paylaştı dün öğlen saatlerinden ölü bulunmuş dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum.. ayrıca vücut bütünlüğü yokmuş sanırsam parçaları arıyorlarmış 😞😞😞
elenor33 Canimyavrumveben nerde sayfası dün başka bir yerde yorumda yine gördüm bu kadının adını bende bakayım dedim
ZeynebinAnnesi55 Esoz1110 Aynen çok üzücü. Allah kimseye yaşatmasın çok zor.Anne olduktan sonra çocuklara karşı daha bi hassasiyetimiz oluyor. Hergün haberlere bakıyorum.Allah evlatlarımızı korusun.
YumukluSucurtaa Esoz1110 hala söylemiyor s…z ceseti bulamazlarsa cikarim diye ümit ediyordur naptı kıza Allah bilir