1prenses1prens_ Kız çocuğu için saç toplarken kullandiğiniz sprey var mı dalin in saç spreyi bit yapıyor kızlar .
gokturkasli 1prenses1prens_ lavanta spreyi alip sık canim hem kolay taranir hem lavantaya bit pire gelmez
Zeliff 1prenses1prens_ kızım 3 yaşında 2 yıldır kullanıyoruz yapmadı bizde hiç. Yapsa zaten toplatırlar diye düşünüyorum bit kolay kolay temizlenebilen bir şey değil özel şampuanını vs kullanmadıkça başka bir şey yapmış olabilir mi. Lavanta spreyi kullanabilirsiniz onun kokusuna bit gelmezmiş.
cemilolabilirmi 1prenses1prens_ pureseed gayet güzel ama az sıkın doğal yağ karışımları olduğu için çok sıkarsanız saçı yağlanmış kirli görünür
laura_ Benim kızım 3 yaşında saçları uzun uzundu o zmndan beri dalin kullanıyorum hemde hergün saçları çok kıvırcıktı karışırdı hiç bitlenmedi ilk defa duyuyorm uni babyin güzel ama ağır kokusu
gokturkasli Sonsuz18 trendyoldan lavanta spreyi yaz veya homm lavanta spreyi yaz cikar komsum oyle uzak tutmustu bitten birde orgu yap kizina orguye gelmez
cemilolabilirmi aksoy92 hiç bir yağı direk çocuğun saçına damlatmayın seyreltip suyla fısfıs gibi yapın. Yakasına bile damlatmak alerjik çocuk için riskli dedi doktor bilginiz olsun