sibelgul645_ Arkadaslar spiral kontrol yöntemi ücretli mi?Yakın zamanda taktıran varsa bilgilendirebilir mi?
dhdhdhdhf kralicee1903 konuyla alakası yok ama ben sezeryan doğum yaptım ve alttan herhangi bi işlem uygulanmadı spiral taktırsam çok canım yanar mi
sibelgul645_ Yakın zamanda mı taktırdınız?Gebe okulu eğitiminde eğitim veren ebe önceden ucretsizdibartık ücretli demisti sanki
neslihanada Rabia16 ben kendin alıyorsun diye biliyorum ben özelde taktırdım almadım kendim ama devlette öle diye biliyorum
Rabia16 neslihanada Teşekkür ederim bende taktırmak istiyorum veya 3 aylık iğne yaptırmak istiyorum. Eşim korunuyor ama tek eşime güvenmiyorum bende korunmak istiyorum. Peş peşe iki çocuk olunca çok korkuyorum. 😌
clcdemet Kaç sene etkisi oluyor , neye yarar mesela arkadaşlar spiral hiç bilgim yok korunmak açısından soruyorum yeni doğan bebeğim var tekrar hamile kalmak istemiyorum çünkü çok fazla yoruluyorum ya
Tazeanne68100 clcdemet baglatma dışında hiç bir yöntem %100 değildir spiralle de hamile kalan çok insan var ama evet korunma yöntemi yumurta kanallarını kapatarak sperm ile yumurtanın birleşmesini engelliyor
Tazeanne68100 sibelgul645_ ben kendin alıyorsun hastane ücretsiz takıyor diye biliyorum arkadaşım o şekilde taktirdi