Biprensannesig alihamzahlas ben sadece ilk kovada cıkan posedı kullandım sonrasında hep orta boy aldım gereksiz masraftan kurtuldum💃🏻💃🏻
Asyaveannesi04 alihamzahlas yani oluyor ama bence koku yapıyor denedim ben eşimde fark etti madem kovasını alıyorsun poşetini de al bir zahmet dedi indirimde gördükçe hep stokladım artık bez derdinden kurtulduk çok şükür
alihamzahlas Asyaveannesi04 o poşetler nasıl kullanılıyor peki canım? Metre işi yazıyor tek tek değil sanırım. Nasıl değişecek poşeti
handeg26 alihamzahlas oluyor ama kokuyor bende biraz Orta boy poşet ile kullandım ama koktu kendi poşetini aldim
alihamzahlas handeg26 kendi poşeti nasıl oluyor metre yazıyor ama ne kadar kullanılıyor. Baya da pahalı ya
Biprensannesig alihamzahlas kız kokuyor diyenler agzına kadar biriktirmedi inşallah🥲🥲 ben günde atarım hiçte kokmadı yapsı ınce olanı degılde kalın cop posetini seç 🫶🏻
alihamzahlas Biprensannesig bu diğer poşette sanırım tek tek değil. E poşet dolana kadar bekletmek gerekiyordur o halde. Birde değişik poşet hergün onu nerden bulayım. Süreklide poşet siparişi nasıl vercem 😅
Biprensannesig alihamzahlas kız işte muadil orta boy alısan 5 6 paket al sana epeeeeey gidiyor agzına kadar doldurmada yarısına gelınce salla çöpe
meraliredam alihamzahlas e bebekte 150 liraya muadil torbası var, ondan alabilirsiniz ben öyle yapıyorum beni baya götürüyor.1bucuk iki ay belki daha fazla bebeğim 4 aylık ben 2 defa aldım