AlyaMiraTy Göğüs yarası yüzüne mecburen sağıp veriyorum emziremiyorum bir göğsümden 60 cc diğerinden 30 cc çıkıyor 2 saatte bir sağıyorum iyi mi sizde bebeğim 1 aylık. Sizin bu aylarda kaç cc çıkıyordu benim ki az mı?
doganoglu AlyaMiraTy merhaba ölçümlerler kıyaslama yapmayın. Önemli olan bebeğim doyması. Doktorum bana çişli bez sayısı fazlaysa bebek doyuyordur demişti. Günlük 5-6 dolu çişli bez olması gerekiyor kaka önemli değil demişti. Göreceksiniz bebek emdikçe süt artacak zaten göğüsleriniz dolacak. Bol su içmek de çok önemli
Zlm AlyaMiraTy sütun miktarı değil yaglilik oranı bebeği doyurur yani takılmayın şu kadar çıktı diye. Kilo alımına bakarsınız
serifetopcuu Bebegim 35 günlük benimki de hemen hemen sizinki kadar bende bazen emziriyorum bazen mama veriyorum bazen sagıyorum sütüm artsın sagdıkca diye. Üzülmeyin stres yapmayın herkesin bünyesi farklı ve bunları yasayan tek siz degilsiniz
heygorl Günlük 4,5 dolu çişli bezi varsa, gaz muhabbeti dışında huzurluysa, günlük en az 20 gram aylık en az 600-1000 arası kilo almışsa doyuyordur