Kizlar kizim 1 yasina gelene kadar 2-3 defa anca evine geldik 1-2 saatlik o da 1 kere bize geldi gebelik boyuda görüsmedim mesafe gerekiyordu… saglik sorunlarim yüzünden ve esim cok uzun calismak zorunda oldugu icin arada evime dönme haricinde kaynanamda kaliyoruz assagi yukari 1 aydir ama aralarda 1 hafta gibi evime dönüp geri geldik… 1 hafta kizimla annemlere gittim kocam onda kaldi isten dolayi ama kocamda degismisti resmen bana karsi sinirliydi o yüzden kalicaksak beraber anca
Geldik diye kaynanaminda siniri bozuldu
Kocami paylaşmak istemiyor cünkü 1 yil önce kocasi öldü
Esimi geri istiyor farkindayim (detayli anlatmiycam)
Eşimle evleneli 4 yil olucak 2 yil çektirdi
2 yila yakinda s mesafeliydim ama suan mecbur…
Kadin resmen kusacakmis gibi ortalikta igrenc bir sekilde gegiriyor sinirim ve midem kaldirmiyor.. disari tek cikmak isteyince karisiyor.. yüzüm asik olunca sanki ogluyla kavga etmisim gibi oglunu savunmalar basliyor saldiriyor diliyle
Dün karsima alip konustum ben anayim konusmana dikkat et gibi sacmaladi sonra benden önceki gelini hic konusmamista bende ona iyi sana bisey olunca gelir sana bakar dedigimde sesi indi ve alttan almaya calisti o gelini 6 saat uzaklikta kaliyor biz ayni sehirdeyiz …
Onlar yilda 1 defa geliyor yada gelmiyor
Eltim onu hic takmiyor geldigindede inada yapiyor herseyi evini otel gibi kullaniyor yemek bile disardan yiyorlar
Zorundan geberiyordu kaynanam uzaga gittikleri an böyle el üstü kaldiriyor
Vallaha dayanamiyorum bu kadina ama mecburum kizima bakamiyorum
Kanama sorunu yasiyorum,agrilarim oluyor doktora gitmem gerekebiliyor aniden kizida yalniz birakamam o an evde… ailem 4 saat uzaklikta
3 hafta gibi daha kalmam gerekebilir… nasil Dayanicam bilmiyorum…