Gkceesnm Kızlar kızım 15 aylık asla kendi oyuncaklı ile oynamaz birşeylerle uğraşmaz artık çok yoruldum sürekli benimle yani beraber yaptığımız oyunlardan bile çok kısa şekilde oluyo ne yapucam nasıl etkinlik yapucam artık bilmiyorum siz nasıl vakit geçiyorsunuz fikir olsun banada 🥺
SeverusSnape Gkceesnm bu aylarda etkinlik için hiç zorlamıyordum ben, odağı kısa oluyordu zaten. Daha çok kitaplar inceliyorduk, bi de motor becerileri için bir etkinlik kitabı almıştım, keçe kitap. Ona bakabilirsiniz, içeriği güzel oluyor.
AviL06 Gkceesnm etkinlikler sürekli olmuyor veya her gün etkinlik yapılmıyor. Topları seviyorsa 5 litrelik şişelerin dibini ve başını kesip birkaç tanesini birbirine bantlayın. Bir boru oluşturup içinden top atabilirsiniz. Temizlik yapabilirsiniz. Ben eline bez veririm ben de alırım birlikte yaparız veya çamaşır koyarız makineye asarız falan.. kitap önerisi isterseniz Kocaman Gözler serisine kızım bayılıyor tavsiye ederim. Sulu oyunlar bu zamanlarda kurtarıcı oluyor yaz ayındayız malum 😇 birlitke yemek yaparken blender ı birlikte tutuyoruz o tuşuna basıyor çıkan ses onu güldürüyor 😅 biraz başarma duygusunu yaşatıyorum diyebilirim ☺️ 🌹
Gkceesnm SeverusSnape asla onlarıda incelemiyor aşırı hareketli yerinde durmadığından birşeye bakmıyoruz da
Gkceesnm AviL06 topları seviyor ama saniyelik oluyor herşey hemen fırlatıyor topları bazen süpürge yapıyor benimşe bazen makineyi boşaltıyoruz birlikte