mrsfly Kızlar prima premium care külot bezden molfixe geçmek istiyorum ama önerirmisiniz yani çok emin olamıyorum şimdiye kadar hep premium care kullandım ama gerçekten çok pahalı, kullanan anneler tecrübelerinizi paylaşırmışsınız? Kızım 11 aylık
Usnac1995 mrsfly Aşırı memnundum hatta birsürü stok yapmıştım, 3 paket elimde kaldı ve açıkta var. 2 paket 5 no 78li 1 paket 5 no 44 külot bez 25-30 adette yarım paket var İsterseniz çok uygun fiyata verebilirim.
Deletedmom_216 mrsfly bantli besini kullaniyorum diger bezleri nasil oek bilmiyorum ama genel olarak molfixin bezleri guzel diye duydum hem bende cok nemnunum☺️
Usnac1995 prensesinannesi1710 Nerede oturuyorsunuz. Elden olsa kargo masrafı olmaz Normalde e bebekte adet 4.5 indirime girince 3.6 civarına düşüyor. Ben 3 tl olsun diye düşündüm. Açılmış paketlerde, Adet olarak belki daha fazla bile vardır elimde He bir de 4-5 no mayo bez de var ihtiyaç olur derseniz hediye veririm❤️
pandarento Usnac1995 Çorum’da ama yakın zamanda maaştan sonra bi İstanbul’a gelicez sanırım Anadolu yakasına ama nereye tam bilmiyorum ☺️
Usnac1995 pandarento Ben Sancaktepedeyim, yakın olursa elden verebilirim 😇 Haberleşiriz o zaman ismimi kaydedin bari ❤️
cevizlikek22 mrsfly ben 4 numara geçtiğinden beri kullanıyorum şu an 22 aylık hatta arada goon denedim ama kalıbı dar lastikleri kesiyordu molfix gayet güzel hiç sızdırma olmadı koku bazen oluyor ama o kadar normal yediklerine bağlı olarak
selinbati Ben doğduğundan beri molfix kullanıyorum. Oğlum 9 aylık oldu. Son 1 aydır da külot bezini kullanıyorum. Çok memnunum. Ne koku ne sızdırma. Herkes çok övdü diye merakımdan goon aldım leş bir bez. Taşırmıyo ama taşırsa da aynı şey. Altını açtığımda poposu falan hep ıslak. Hiç pişik olmayan oğlum onun yüzünden pişik oldu. Molfix candır 🫶🏻