alp_aras Merhaba güzel anneler bebişleriniz emiyomu kaç saatte ne kadar emiyo Benim oğlum 13 günlük daha memeyi emiyor ama yani az az emiyor Memede uyuyakalıyor yatağa koyduğunda uyanıyor Sanki böyle sürekli Memede uyumak istiyor
yellowwolf alp_aras Ben de burda bekleyeyim, üste çıksın.. Benimde bebişim 12 günlük benzer şeyler yaşıyorum..
crybaby alp_aras çok küçük daha normal öyle olması çene kasları geliştikçe hızlı emecek. O ilk zamanlar bir saat emzirdiğimi bilirim. Şimdi 3 aylık bir iki saatte bir emiyor
seymaa01 2 aylık kızım var yarım saatte bir emziriyorum sadece meme emiyor kilosu 6 kilo emzirenildiginiz kadar emzirin sütüm yetmiyor mu diye düşünmeyin
yellowwolf seymaa01 Ayda kaç kilo aldı acaba? Mesela benim bebeğim 2900 kg doğdu 2 aylık olunca ortalama kaç kg olur?
zynprvlfsn yellowwolf benim bebeğim 2860 gram doğdu, hastaneden çıkarken 2600 grama düşmüştü. 2 aylık kontrolde 5.000 gram oldu.
yellowwolf zynprvlfsn Maşallah iyi almış, Allah bağışlasın. Benim bebeğim 16 günlük merak ediyorum o ne kadar alır 1,2 aylık olunca ondan sordum..🌺
bebek0142 alp_aras çok minik daha annesi ilk 2 ay yapışık ikiz gibiydik oğlumla 🤭😍 aç olmasalar bile göğüste kalmak onları rahatlatıyor çok yorucu biliyorum bende o günler öyle düşünürdüm ama şimdi en özlediğim zamanlar yani hepsi geçiyor 🌸 sağlıcakla büyüt bebeğini