Noriye Uzundur kilo almıyor doktor çölyak var mı diye sordu başka tetkikler yapabiliriz diye getir dedi ne olabilir baska tetkik bilen var mı su an 11 50 kilo ama hareketli ve çok dolu dolu beslenme yok
Kusbusra Noriye hastalanmayançocuk sayfasını ve hikayelerini bir bakmanı öneririm hatta son reelsinde kilo alımı için bir karışım paylaşmıştı onu deneyebilirsin
besyig Noriye bugün bende böyle bir post açtım cevap veren olmadı ya iştah açıcı bir şeyler mi denesek bilmiyorum 2 buçuk yaşında 11 kilo her gören 1 yaşında gibi duruyor diyor kan aldırdım kanları çok iyi ama moralim bozuldu iyice
Noriye Ebru__ merhaba bugün 28 aylık oldu işte doktor kilosu persentilde diyor ama uzun zaman niye almamış diyor tetkik istedi bisey çıkar diye korkuyorum sizin beslenme nasıl benimki nerdeyse çiğneme yi bile 4 aydır yapıyor emzirmeden dolayı hiç yapmazdı
Noriye Nehirrella valla bnmki resmen öyleydi o kadar uğraştık 2 yaşa kadar yapmadı hep çorba yoğurt muz la geçti emmeyi bıraktı bir ay sonra kendi kendine çiğnemeye başladı ve denemediği ürünleri yiyor şimdi ama yine de kilo almadı dişler mahvetti
Noriye Ozra valla anlamıyorum ki benim yapamadım anne olmayı modum düşük Allah hepsine şifa versin siz gittiniz mi doktora Buda almış hali ama çok hareketli yedigini de yakıyor ekmek falan yemiyor Insallah bisey yoktur çok aşağıda değil ama bir bakalım dedi
Dodikinanniskosu Noriye baktırın tabi içiniz rahat etsin ama bu dönemde bence boylari uzuyor kilodan çok üstte bir arkadaş yazmış hastalanmayan cocuk sayfasında atom tarifi paylaşmıştı en son onu deneyebilirsiniz
Ozra Noriye 2 hafta sonra götürcem ama dediğin gibi benim kzımda çok hareketli yemek yerken bile hareket halinde bence ondan almıyorlar
Noriye besyig bizimde kanlar iyi çıkmış valla bende diplerdeym oturup ağlayasım var doluyum çok ama rabbim başka dert vermesin diye tutuyorum kendimi bu ara iştah kapandı diş de mahvetti
Noriye Ozra 88 di boyda ortalamin 2 cm geride ama bizler kısayız keşke boya gitse sizin kaç erkek çocuk benm
besyig Dodikinanniskosu acaba tadını nasıldır benim kız ilk gördüğü şeyleri asla denemek istemiyor tadı iyi ise zorla tatdırsam yer
Ozra Noriye benim kızım 21 inde 2 yaşına gircek 90 cm sürekli boyuna uzuyor kilo da almayınca çok zayıf duruyor