tombikinannesi Kızlar ben domates sosu yaptım tarifte üstüne zeytinyağ koyup kapatın yazıyodu zeytinyağ koymayı unuttum kapattım bişey olurmu acaba
yadeyade27 tombikinannesi yok canjm bişey olmaz ben hersene yaparım ve hiç yağ koymam kaynatıp altını kapatmadan kavonoza koyduysan kapağında kaynattıysan bişey olmaz bir gün sonra bak kapak içe çökük olacak zeytinyağı neden konuluyormuş ki canım
tombikinannesi yadeyade27 ilaçlı domates sosu bu canım çiğden yapılıyo üstüne zeytinyağ koyun yazıyodu unuttum asitten kaynaklı mı koymam lazımdı acaba korkuyorum açmaya 🤣
cokbilmismom tombikinannesi ilaçlı domates sosu ne ki. Yağı tencerede kaynarken koyabilirsiniz tuzla beraber biz öyle yapıyoruz
OptimusPrime tombikinannesi Yağ koymamışken, bizimki patlamıştı. Yer gök domates sosu olmuştu 😂 Neden konuyor bilmiyorum ama sanırım o gazı hafifletmek için diye düşünüyorum
tombikinannesi cokbilmismom yok aşkım kaynamıyo trakyanın meşhur sosudur bu makarna salata vs yapılır çok lezzetli turşumsu gibi bişey
tombikinannesi yadeyade27 eczaneden domates ilacı alıyosun kaynatmadan çiğden domatese döküp kavanozluyosun mükoo oluyo 😍
yadeyade27 tombikinannesi sağlıklı mı sence gerçi yediğimiz hangi şey sağlıklı desene ama ilaç olunca daha da kötü gibi geldi tabi tercih meselesi ☺️eczaneye sor canım numarası varsa onlar bilir
tombikinannesi OptimusPrime havasını bıçakla alıp açtım patlamadı ya 🤣🤣 sonra bi gün açık bekletip yağ koyup tekrar kapattım yeni kapakla 👍🏻
OptimusPrime tombikinannesi Ay iyi yapmışsın. Ben bekarken evde patladı, tam mutfağa girip bir sey söyleyecekken. Yani o anı tarif edemem. Şok oldum izledim 😂 Tavan dolap, yerler her yer sos. Ben yapmıyorum kendi evimde zaten yenmiyor da. O an komikti. 🙈