flybrk Merhabalar. Oğlum yeni bir hareket çıkardı. Ben onj kucağına alınca gerile gerile suratıma vuruyor. Bu vurma olayını sizlerde yaşıyormusunuz. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Artı bir de sürekli beni ısırıyo. Tişörtümü kollarımı. Bi ara bırakmıştı ısırmayyi yine devam ediyor
Hulya0129 flybrk ilginç benim oğlum 17 aylık asla öyle yapmaz yigenim var 19 aylık o da ablasını ısırıyor tukuruyor 🤷🏻♀️ TV vs izletiyor musunuz? Yada acikken oda izler mi sizinle
kleopatraaa flybrk benim oğlumda da vurma başladı 13 aylık. Bugün elinden kremi aldım yemeye çalışıyordu. Güzelce aldım kızarak da değil. Bi anda elime vurdu bi de döndü kızarak homurdanarak döndü gitti. Kaldım öyle. Babası da bende böyle şeyler yapmayız. Neden öğrendi bunu bilmiyorum.
Miracinannesi_ flybrk benim bebegimde o aylarda öyleydi hatta post açmıştım tepki vermedim zamanla kendisi unuttu çok sert vuruyorsa elini tutup sarılırsın şimdilik hayır deme ya da sinirlenme nötr ol ki inatlaşma olmasın
sirincik flybrk görmemezlikten geliceksin biri sarılabilirsin falan yazmış oda olabilir yapma etme dedikce daha cok yapıyolar hemen hemen her cocukta farklı zamanlarda olabiliyo .. benim oğlumda 18 aylık istediği olmayınca kendini direk arkada atıyo yere düşüyo ve ağlamaya başlıyo görmemezlikten geliyorum yapma etme demiyorum nötr kalıyorum yani zamanla gecer inşallah
flybrk Hayır tv izlemiyorum bende dahil tv sevmem. Anca arada anane babanneye gittiğinde şarkı açıyorlar youtube dan. Bu durum vurmaya mı yol açıyor ki.
Miracinannesi_ flybrk rica ederim canim ilerlemez inşallah bir ay falan dediğim gibi yap gozlemle canım duruma göre mudahale edersin. Gülmeyin kızmayın tepkisiz kalın unutacaktir
Kusbusra 18 aylık oğlumda da var bu öfkesini kontrol etmeyi bilmedikleri için yapıyorlamış bir yerde öyle okumuştum
rabis004 Benim oğlum 13 aylık çok sınırlı ona buna vurmayı bırak yere kafa atıp duruyor. Anlini hep kafa atarak morartiyor bir ara burnunu kanattı kafa atmaktan ne kadar engel olmaya çalışsam da vuruyor benim gibi olan arkadaslar var mı gerçekten neden böyle yapıyor bende anlamıyorum
Hilalsaer 2 yaştan bildiriyorum. Artarak devam etti😔 asla bir çözüm bulamadık. Vurma, ısırma, itme yaşıtlarına da uyguluyor ne yazık ki…
Umut35 Benim oğlumda tam o aylarda vurmaya başladı babasıyla çok şaşırdık bu nerden çıktı kimden nasıl gördü diye ilk vurduğunda babası çok tepki verdi kızdı daha çok vurmaya başladı biz unutturmaya çalıştık her yapcağı zaman dikkatini başka yerlere çekmeye çalıştık şuan 18 aylık ve unuttu gitti sürekli farklı farklı huylar ediniyor doğru yönlendirirseniz geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum
Duru44 flybrk Daha bu iyi günlerin cnm 😂benimki 1 yaş itibaren vurmaya başladı 2 yaşa yakın parkta küfür öğrendi herkese küfür ediodu çocukları dövyordu her istediği alınmalı yoksa ortalığı ayağa kaldırıyordu sabaha kadar uyumazdı televizion izlemek istiyordu 6 yaşında şuan yeni düzeldi valla
flybrk Duru44 eyvahh valla nasıl bir yol izleyeceğiz bilemiyorum sırf bu yüzden çocuk gelişimi okuyacağım bu sene. 😄