bdablan Bebeğim 2. Ayına girmek üzere ama kabızlığı çok sık yaşıyoruz 🤦🏻♀️ mesela 3 gün oldu kakasını yapmıyor denemediğim şey kalmadı, ne önerebilirsiniz 🙏🏻
sleepnessnami bdablan anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar yapmaması çok normal mama ise bu 7 güne kadar düşebilir.. 2 aylık bebeği kabız edecek bir durum çok çok zor kaka kıvamına bakarak yorum yapılabilir
ebruli17_ 1 cay kaşığı zeytinyağ veriyodum ben kendim de emzirdigim için kayısı hoşafı ve tane kimyon çayı içtim bizde faydası oldu
sleepnessnami bdablan doktor kakadan değil ama bebekler gazdan rahatsız olur demişti bebeğinizin gazı olabilir mi?
busra1819 Popo deliğine zeytinyağıyla masaj yapmaya çalışın faydası olacaktır benim kide 2 aylık mama alıyor kaka sorunu yaşıyoruz bazen bizde bugün bu şekilde yaptırdım
menek16 bdablan denemeyin lütfen çok tehlikeli alışkanlık yapabilir popo hiç bir şekilde uyarılmamalı hatta zeytinyagını da direkt vermeyin aspirasyon riski var kabızlıgın kaynagını bulabilirsiniz anal fissür alerji tüketilen gıdalar ilk akla gelenler oluyor