Esragk Hanımlar lütfen burun aspiretörlerini kullanıp çocuğunuzu ağlatmayın bebeğim 7 aylık görünce çıldırıyordu. Doktor tavsiyesi ile baby-vac aldık harika bir ürün çocuk farkına varmadan tüm burnu temizliyor ALIN BANA DUA EDECEKSİNİZ 😇
AlpOzlem11 Bende bir arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım bu üründen memnunum ama doktor size hangi sıklıkla kullanacağınızı da söyledi mi? Çok sık kullanım da burna zarar veriyormuş sanırım
Esragk Sabah öğle akşam yapıyorum, veya haricinde tıkanırsa serum fizyolojik uygulayıp çekiyorum bir sınırı yok bildiğim kadarıyla
AlpOzlem11 Esragk bende günde bir kere yapıyorum akşamları çok kullanmıyorum serumla halletmeye çalışıyorum
Esragk Sabah öğle akşam yapıyorum, veya haricinde tıkanırsa serum fizyolojik uygulayıp çekiyorum bir sınırı yok bildiğim kadarıyla
Ygz14 Oglumun burnuna büyük geldi ve hırıltı oldugu halde çekmedi gelmedi yani acaba çok olmadı için mi makine ile mi alakalı
Esragk Acemianne22 Bir ucunu elektrik süpürgesine bağlanıyorsunuz, aletin aparatı süpürgenin çekme gücünü azaltıyor çocuğun burnuna yaklaştırdığınızda bütün burnunu zarar vermeden temizliyor
Busragungor Esragk zararli degil mi acaba biz nefesle cekiyoruz onda bile mukozaya zarar verdik mi diye dusunmeden edemiyorum