1prensesannesi1 Hilal9 Tubanurrr Ucansupurge aslananne27 kader_78 ayseee_ iremaydmr Gul-42 Kızlar Allah aşkına bi soru sordum yok o kafayı nerden buldun yok bırak şu işleri diyenleriniz var hahaha öyle sohbet olsun diye sordum. Burası da kalabalık bi kitle sonuçta merak ettim kullanan var mı diye sordum. Lince gerek yok😁 alacak kullancak da değilim hele ki onlardan su bile alınmaz yemek içmek için. Sadece güneş kremlerini denedim ondan memnun kaldım Allah var. Cilt tipim sıkıntılı biraz herşeyi kullanamıyorum ama güneş kremleri güzel. Kahveyi falan öylesine sordum bazılarınız lince hazır bekliyormuş pusuda 😅😅
1prensesannesi1 Motherqueen_ kız inandığımdan değil almam zaten öyle bişey merak ettim sadece kullanan var mı diye
1prensesannesi1 benbiranneyim123 kız hahah güldürdün 😅 doğru vallahi irade olduktan sonra her türlü zayıflıyosun
1prensesannesi1 aliceinwonderland yok canım almak için sormadım. Burası da kalablık olunca merak ettim kullanan var mı diye 🤗 geçmiş olsun asistanınıza da
1prensesannesi1 Noname21 fahriye niye hariç o yaptırmadı mı😂 güzel mantık aslında hem dopur hem yağları aldır tertemiz😅
1prensesannesi1 kader_78 güvenmiyorum canım zaten senin için demedim toplu olsun diye hepinizi etiketleyerek yazdım ama etiketlerin arasnda var öyle lince hazrlar 😂
incitomm Noname21 kız unluler hepsi deilse bile %99 doğal doğumdan yana özel hastane de bir sürü ünlünün doğumuna girdim geneli öyle deyil hak olmasın 🌸 sen bilgini paylaştın bende paylaşayım dedim