ikiponcikannesi_198960 Bebek irmiği hangi marketlerde satılıyor bilen var mı? Bide normal irmiklede çorba muhallebi yapılır mı. Makarnavitma inst. sayfasından alışveriş yapan var mı güvenilir mi acaba. Teşekkürler
Esmaky ikiponcikannesi_198960 gecen gun bu postu bende acmistim canim bir kac arkda nnorml irmikde kullanblrsn sdemisti kullananlrda varmis bense 1 yemek kasigi.kullnyorm meyve fln atiyorm.icine severek.yiyor oglum
Deletedmom322 ikiponcikannesi_198960 tek farkı daha ince olmasıymış. Ben de marketten normal irmik aldım. Bugün yapcam bebeğime henüz vermedim hiç. Bence normal irmik kullanılabilir.
Balnnesi ikiponcikannesi_198960 7ayliktan itibaren normal irmikle elmali veya muzlu muhallebi yapıp yedirdim cok sevmişti ☺
ikiponcikannesi_198960 Alyamomm öyle mi mesela hangi ürünlerini alıyosunuz memnun kaldığınız. Bu benim ikinci ama 7 seneyi geçkin zamanda olduğu için silbaştan oldu herşey. Sürekli araştırıyorum. Şimdilik yoğurt ve havuç patates kabak falan haşlayıp veriyorum
Alyamomm ikiponcikannesi_198960 7.ayında bebek irmik pirinç unu keçiboynuzu özü pekmezi ilk bunlarla başlamıştım muhallebileri için keçiboynuzundan çok çok memnun kaldım kan değerleri çok güzel çıkmıştı..şuan 14 aylık kızım makarnalarından,irmikten pirinç unundan hala alıyorum buna ek ruşeym ve hurma özü aldım gayet güzel ürünleri
Balnnesi ikiponcikannesi_198960 Y_E1234 şöyle canim 1 çay bardağı suya 2 buçuk yemek kaşığı irmik koyuyorum ve 8 10 dkk da pisiyor catalla ezmis olduğum muzun uzerine döküyorum ve bir cay kaşığı pekmez ve bir tatli kasigi rondodan geçirdiğim cevizi de eklereyerek karıştırıp bebegime yediriyordum çok ta seviyordu hemde doyurucu oluyor muzun yerine elma armut çilek mevsim meyvelerine gore degistirebilirsiniz yalniz elmayi haslayip yaparsanız daha güzel oluyor
Fulisko ikiponcikannesi_198960 tek farkı boyutuymus daha küçükmüş normal irmikte çok küçük zaten biseylerin içine katıp yedirdigimde bebeğim rahat yiyebiliyor
Deletedmom115 ikiponcikannesi_198960 Normal irmekte kullanabilirsiniz. Bebek irmiği biraz daha ince normal irmige göre. Çorbada kullanabilirsiniz. Beyorganikten alıyorum.
Esmaky Y_E1234 1 yemek kasigi irmigi suda pisiriyorm icinede hangi meyve varsa evde ondan katiyorm rendelyp bazen 1 yemek kasiigda yogurt katiyorm
ADE ikiponcikannesi_198960 canim normal kemikten bi tık daha ince. Bem aldım pişmesi kolay oluyor ama normal irmik de kullanılır. Icerik aynı.