Zehrasvs Bebişleri ne zaman oturur pozisyona getirdiniz ? Ne zaman getirilmeli. En erken destekli oturtmalara ne zaman başladınız ☺️
lAmMelodi Zehrasvs 4 aylıkken kucagımda yavaş yavaş oturdu kendi istiyordu.6 aydan destekli oturdu.8 ay şuan desteksiz oturuyor.
ZeydsMom Zehrasvs 3 aydan oturmaga calisirsi qucagda oturdurdum. 4 aydan destekli oturdu. 5 ayda desteksiz
sadeturkkahvesi11 lAmMelodi alin12_ destekli nasıl mesela bende yastık vs koyuyorum ya sa emzirme yastığının ortasına koyuyorum ama hep öne doğru eğiliyor
alin12_ sadeturkkahvesi11 mama sandalyesi mesela.bebeklere gore oturaklar var.onlarda oturturdum.e bebekte banyo oturagi diye geciyor.birde elyaf oturma minderleri oluyor.onlara oturuyordu.ne kadarlık bebeginiz.one egiliyorsa belki hazir değildir.6 ayliksa önune destek yapabilirsiniz.
angaralimom Zehrasvs vallah 4 aylıktan beri oturuyor ama yerde koltukta vs oturtmuyorum destekli olarak sadece kucağımda veya mama sandalyesinde kemer ve yastıkla destekleyerek oturtuyorum.. şu an 5 aylık hala aynı.
sadeturkkahvesi11 alin12_ 5 ay 20 günlük bahsettiğiniz şeyden var mama sandalyemizde var ama hepsi kendi evimizde şuan annemin evindeyim yastıklarla idare ediyoruz
alin12_ sadeturkkahvesi11 yastikla da olur 😊koltugun köse kisimlarinda ozellikle daha rahat oturabilir.