2kizannesi- Kızlar selamlar, Eskişehir’de gezeceğimiz ve yemekleri nerede ne yiyebiliriz önerileriniz nelerdir 🥰
aslanannesiiii06 2kizannesi- canım odunpazarında papağan çi börekcisi var tadı efsane onu yiyebilirsiniz. Yine Odunpazarı evlerinin orada köfteci Ahmet var Balaban köftesi çok meşhur tavsiye ederim. Gezilecek yer olarakta Sazova parkı var tematik bir yer bir de kentpark diye yapay bir kumsal ve deniz(havuz) yapmışlar orayı ziyaret edebilirsiniz.
kleopatraaa 2kizannesi- sazova kentpark şelale park adalar Odunpazarı evleri Odunpazarı bölgesinde bir sürü müzeler var onları gezebilirsiniz. Sazovada da su altı hayvanat bahçesi bir sürü gezilecek yerler var. Balmumu müzesini tavsiye ederim güzeldir. Yemek olarak da çibörek deneyebilirsiniz. Yoksa bir sürü restoran kafe var zaten yemek için tercih edebileceğiniz.
SetenayCo Simsimy Şimdilik sadece bizim ev var, bir de Atatürk Bulvarı’nda bir iki yer beğendik. Daha biz de keşfedemedik. Belki birlikte keşfederiz @Simsimy 🥰🥰🥰🥰
CaninannesiCemre Böyle bi post açılmış ben de sorayım 🙏🏼mesela tren garında indik,gezecek yerler uzak mı
Biz3kisiyiz_ CaninannesiCemre tren garında indikten sonra Doktorlar caddesi var arka sokağı barlar sokağı diğer ön tarafı adalar olarak geçiyor oraları gezdikten sonra hamamyolu var ama hiç gitmeyin gerek yok 😂 orada gezip görebileceğiniz foto çekilecek yürüyerek adalar olur, Sazova parkına bir araç ile gidilir oradan odunpazarı evlerini gezebilirsiniz oradan da Şahin tepesi var oraya çıkar şelale önünde bir iki poz verirsiniz 😂 yemek yerlerine uzağım çünkü 13 yıldır yaşamıyorum memleketimde 😂
aslanannesiiii06 nur__a saz ova uzak onun haricinde her yer yürüme mesafesi 😍 tren garından indikten sonra barlar sokağı, doktorlar caddesi, hamamyolu diye yerler de var oraları da hep bi turlayın tarihi yerler değil ama tramvay vs geçiyor
Biz3kisiyiz_ Simsimy Çokta keşfedilecek yeri yok aslında 🙈 tarihi yerler arıyorsanız ilçe/köylere gitmelisiniz
Simsimy Biz3kisiyiz_ Ben Eskişehir’de yaşamıyorum ama abimler bu yıl tayin oldular. Birkaç günlüğüne gitmiştim, oraları gezdim. Öyle :)
Simsimy SetenayCo Çıkma teklifine hayır diyemeyeceğim ama Eskişehir’e gelmemi beklemen gerekiyor. 😂 Malum bizim yer Trabzon, Eskişehir abimin.
SetenayCo Simsimy Tanımadan, nedensizce kanım kaynıyor 🥰🥰🥰 Tanışınca hislerimin ne kadar da doğru olduğundan emin olacağım ❤️