Prens3456 Kızlar bu okulumun ilk günü hoşgeldin konsepti falan yapıyorlar ya görmüşsünüzdür süsleme herkes ömründe fotoğraf çekiliyor . Çocuğu devlette olup bu konsepti gören oldu mu . Sadece özellere mi ait
My_LiFee Prens3456 bizimki de şuan olmadı ama öğretmen pazartesi yapacağım dedi hatta isteyen cuma günü okula gelip yardım edebilir dedi
OncedenGurme Prens3456 ben devlette görev yapıyorum. Biz her sene çeşitli panolar yapıyoruz, evet. Ama yapmayan da yapmaz. Bence kağıt israfı ve gösterişten başka birşey değil 🤷🏻♀️ ortak karar olduğu için yapıyoruz malesef
Battibalikyangider Prens3456 ay anaokuluna toplantıya gittim bugun sorucam sorucam diyorum bende aklımda bisey var ne diye Beynim uçtu sıcaktan bugün bunu keşke sorsaydm Bugün olmadı ama umarım pazartesi olur Okuldada uyum haftası olmayacakmis meb öyle mi demiş ne biseyler dediler
Selda03 Prens3456 devlette çalışıyorum, belirli gün ve hafta etkinlikleri olarak pano süsleme yapıyoruz. Okulda ilk günüm olarak da hazırlanıyor ancak zorunlu değil, öğretmenin isteğine bağlı..