ads0210 8 aylık bebeğim gündüz yattı mı hep yarım saat uyuyor yaaa daha uzun nasıl uyur bu çocuk ? O yarım saatte de karnımı mi doyurcam, yemek mi yapcam,evi mi toparlicam,çamaşır mi ascam… Yetmiyor hiç biseye.Zaten bana yapışık WC bile zor gidiom
aybarsmom34 ads0210 Hiç birini yapma, ihtiyaçlarını karşıla yeterli 😂 Evinde kabasını al tamam. Eşin geldiğinde bebeğe o baksın, sen yap yine temizliğini. Yada eşin yapsın temizliği. Benim bebeğim 6.5 aylık. Bir süre eşim temizlik yaptı mesela. Sen Hızır değilsin ki heryere yetişesin.
Ayseglpolat ads0210 7 aylık oğlum da öyle gündüzü geçtim gece bari uyanmasa gece de 262627 kere uyanıyor
asliiiiiiiiiiiiiiiii Sizin yine iyi biz 3 ay 20 günlüğüz rekor 2 dk 🤣 çoğunlukla 20-25 bazen 30 dk uyur ilk 2 ay çok güzel uyurdu 2. Ay atağıyla değişti kısaldı
aybarsmom34 asliiiiiiiiiiiiiiiii Kız hahajajsjsjsj Yemin ederim benim bebeğimde koyduğumuz gibi uyanırdı 😂😂
ads0210 aybarsmom34 eşimin hakkini yiyemem zaten o her zaman destek 🙏 kızım var ama aşırı hareketli bide . Yanımdaki şişeden su icemiom çoğu zaman
akifolgun Ayyy benim oğlum gündüz uykusu uyutmam 2 saat uyuması 5 dk sürüyor 5 dk sonra uyanıyor 🙈 geceleri de 10 da yatıyor 8 de kalkıyor yeni yasına girdi uyutmak için her yolu denedim ben tek basıma büyütüyorum oğlumu esim sürekli calısıyor Allah yardımcımız olsun 🙏
asliiiiiiiiiiiiiiiii akifolgun gündüz uykusu hep mi böyleydi yaşına girene kadar ama gece uyuyor demi