damlacay Merhaba,bebeğim 20 günlük böyle kızarıklıklar var cildinde zamanla soluyo tekrar çıkıyor,poposunda pişik de var sizce alerjik bebek mi?Doktorlar küçükken test yapamıyorlarmış
[silindi] damlacay süt alerjisine benziyor malesef , emziriyorsanız süt ürünlerini 15 gün kesip gozlemliyebilursiniz
tazelianne damlacay maalesef alerjiye benziyor bizimde bu şekilde oluyor bi doktorunuza danışın bence yol gösterecktir
Dneglr Canım kızarıklıgı bilmiyorum ama eğer pisiği kremlere rağmen geçmiyor ise süt alerjisidir bizim öyleyfi cünkü 15-20 günlüklen basladı ishal köpüklü kaka ve geçmeyen pişik sonra öğrendik ki süt alerjisi yapıyormus
damlacay Kbrszgn Dneglr kaç aylıkken öğrendiniz acaba ufakken testler doğru olmuyormuş sanırım.Bizde hepsi var saydıklarınızın 🥲bir de geçti mi bebeğin alerjisi
Dneglr damlacay ben burda paylasımları okurken farkettim pisiğini gittigimiz doktorlar bez yapmıstır dedü ama geçmedi 15 günlükken baslamıstı bizim pişiğimiz burda da okuyunca alerji doktorlarına gittim normal dediler kakasına felan ama değildi yani cünkü cok huzursuz kala yapcagı zamanlar ağlıyordu hep ve saat bası kaka yapıyodu yıkıyordum sürekl poposunu havalandırıyordum birde sıcaklar vardı biara gecer gibi olmustu sonra tekrar basladı bu sefer daha beter pişik oldu çocuğum gaatroloji doktoruna gittik alerji maması verdi birsürü kremlere rağmen geçmeyen pişik sadece alerji maması vermemle 2 günde şak diye kurudu gitti simdi sadece anne sütü verince yine ishal oluyor pişik oluyor ve huzursuz oluyor ama anne sütü + alerji maması verince ishal olmuyor ve huzursuz da olmuyor diyette yapıyorum ama anlamadım gitti sen cocuk gastroloji doktoruna randevu al git göster canım alerji bence
Dneglr damlacay ve mama veriyorsan eğer süt alerjisi ise normal mama da mahvediyor cocugu alerji maması icmesi lazım süt alerjisi var ise
esrahrz damlacay tatlim yuzde 99 süt alerjisi..benim iki bebegimdede oldu .sancı yapar karnı şişer gaz cıkarsada rahatlayamaz.süt alerjisini ben kendim tespit etmistim.doktora kucukken cok götürdüm oglumu gaz dedi yolladilar megerse süt alerjisiymis.bi hafta falan süt ürünü tüketme bakalm dene
esrahrz esrahrz ve mama kullaniyorsan ayni sekilde oda alerji yapar.ozel mama almalısın.bu durum kalıci degil buyudukce geciyo.mesela oglum 2 yasadi suan alerjiden eser yok.