blueayes Kızlar doğum yapalı 25 gün oldu normal doğum yaptım göbeğim eski haline döndü sayılır ama rengi koyu kaldı ten rengimden cok daha koyu düzeliyomu zamanla
Sblatc blueayes zamanla düzelir ama bende biraz sarkıklık kaldı malesef önceden zayıftım hamileyken karnım büyüktü çatlaklar falan derken o eski halimden eser yok😂
Smbl blueayes düzelir tabi daha yeni doğum yapmışsın canım zamanla geçer bende de vardı çatlaklar ve yırtılmalar geçmiyo yalnız
blueayes anneann leke yok çatlağım bile olmamıştı karnımda karnım bronzlaşmış gibi diğer yerler beyaz gördükçe düzelmez diye moralim bozuluyor
blueayes suheyla92 çizginin dışında karnım kopmle koyu renk o yüzden tuaf geliyo çizgi geçiyor biliyorum
blueayes Sblatc bende zatıftım bendede sarkıklık var daha biraz ama zamanla birazda sporla düzelir diye düşünüyorum
Sblatc blueayes benim biraz düzeldi ama çok hafif kaldı karnım şiştiğinde belli olmuyo pek ama karnımı içeri çekince veya düzken belli oluyo
herturk blueayes Merhabalar düzelmi karnınızın rengi acaba? Bende doğum yapalı 17 gün oldu karnım komple tenimde 3-4 ton koyu kaldı doğumdan sonra hiç düzelmeyecek gibi geliyor:(