Ecebaby Bebeğim 10. Ayını doldurdu çalışıyorum dağım yapıyorum işteyken bazen 90 bazen 120 cc çıkıyor sanki azalıyor gibi 90 cc süt yeter mi 😭
anneann Ecebaby dut kurusunu sıcak suya demleyin hem suyunu için hemde kendisini yiyin dere otunu tam yağlı yoğurta doğrayıp yiyin ve rezene çayı için bende bunlar müthiş etki etmişti
ilosunannesi_ Ecebaby biz de 11 ay dolduracağız vakit bulabilirsem 2 kez sağıyorum totalde 180 cc ancak çıkıyor. 1 kez sağdıysam 120 cc civarı. Ek gıdayla destekliyoruz, sağlıklı ama tombiş bir bebiş değil. Ben de sütün yeterli gelmediğini düşünüyorum
suheyla92 Ecebaby 90 cikiyo diye bebek de 90 iciyo zannetmeyin bebek emince 3 4 kati sut cikariyor. Doymuyosa zaten anlarsiniz aglar durmaz. Kendinizi korkutmayin.
Ecebaby Yazmelegi_ bence de yetmez ama doktor ek gıda da alıyor eskisi gibi sütün olmaz diyor ve sütüm o kadar dengesiz ki geçen hafta sağdığım sütler hep 120 150 aradıydı bu hafta 90 cc nadiren 120 cc falan çıktı anlam veremiyorum nasıl böyle bi az bi çok oluyor
ilosunannesi_ Ecebaby bu arada kesinlikle iş stresi beslenme ve uyku düzeni bence çok önemli. İş yerinde özellikle stresli olduğum gün benim hemen sütüme yansıyor