karbeyaz Kızlar 4 ay 10 günlük şuan oğlum ocean damla aldım hem kan damladı hemde d 3 siz bunları nasıl kullanıyorsunuz kullananlar günde kaç damla veriyorsunuz doktor birşey diyor eczacı ayrı birşey diye kafam karıştı 🤦🏻♀️
parsegemommyyy karbeyaz ben d3 vit. Günde kahvaltıdan önce 2 puf veriyorum. Demir ilacını da kg başına 2 damla olarak hesaplayıp 15 damla vermemi söyledi doktorum kahvaltıdan önce 2side
karbeyaz parsegemommyyy Ben sabah saatlerinde aç iken D3 veriyorum akşam da açken kan veriyorum benim bebeğim de 7 kg 7 damla veriyorum ben eczacımız öyle söyledi acaba ben de mi 14 damla versem kan damlasını İkisi de ocean değil mi canım senin de
parsegemommyyy use1234 maşallah bebeğinize. Benim oğlum 9 aylık 8.660 gr doktorum kg başına 2 damla demir ilacı dedi özel doktor bu arada sağlık ocağı değil sizde 14 damla hesaplayabilirsiniz. Gerçi her dr bir değil ama kendi tecrübemi söylüyorum yanıltmak istemem sizi
parsegemommyyy karbeyaz evet marka aynı ama bana doktorum söyledi demir testimiz sınırda çıktığı için kg başına 2 damla dedi yanlış yönlendirmiyim sizi doktorunuz birşey demedi
parsegemommyyy karbeyaz yemek yediriyorum ben kahvaltı yaptırıorum yani bugün yazdım hatta peşine yediriorum bişi olur mu yanlış mı yapıorum die hayır olmaz yedirin dedi doktor