birkizannesi-35 Kızım aylık tadımlara erken başladık Mama içiyor ek gıda 3 saat geçince veriyorum ama ağzını açmıyor kendi eline veriyorum vuruyor ağzına götürmüyor ne yapmalıyım
Sblatc birkizannesi-35 kaç aylık benim kızımda 6 aylıkken başladık erken değildi ama böyleydi. Hiç bi şeyin tadını beğenmezdi ağzını kitler açmazdı. Çok zorlamadan devam etmeye çalışın kaşıkla yemiyosa elinizle verin. Alışmasını bekleyin veya alışsın diye biraz hoşuna gideceği meyvelerden falan verin.
birkizannesi-35 Sblatc mama içtiği için mi istemiyor acaba Sblatc meyve de yemiyor salatalık eline verdim yedi biraz bi iki ısırık kaşıkla yemek istemiyor anlamadım elimle de yiyebileceği şeyler veriyorum ama tadımlık bile olmuyor o şekilde.
3kedili2bebekli birkizannesi-35 siz taş toprak yeseniz de aynısını yapacak ama kendi yemek istemeyebilir çok normal bir şey hiç ağzını acmiyorsa hazır değil demektir ağzını sapirdatip bakması değil yemeğe atlaması kaşık uzattiginizda yada bir şey uzattiginizda hevesli bir şekilde ağzına alıp götürmesi ek gıdaya başlama şartı olarak sayılıyor kaç aylık olduğunu da anlamadım sanırım yazmamissiniz