pantenkelebek moonfaced süt banyosu yaptırın sütü kendi cildinizde kullanın çocuğun özel bölgelerine surerseniz tüylenme olmaz derler deneyebilirsiniz. Sütünüz başka çocuğa Yaramayabilir çocuk da alerji oluşturabilir emzirme dışında çocuğunuza içirin
Sstseniyerleryerler Yav adamlar buraya süt bankası etiketi koymuş. Kadın sütünü ‘erkek bebek’ diye belirterek bağışlamak, istiyor. İhtiyacı dışında herkes posta muhalefet oluyor. Bu forum hiç değişmez….
goktugmehmet_ moonfaced bence yaptiginiz cok hayirli guzel bi davranis.9 aylık oğlum erken dogdu sütüm olmadi ne yaptiysam mamayla büyütmek zorunda kaldim o kadar cok stres yaptimki bu durumu 😒suan ahh keskee ilk doğduğunda görseydim su postunuzu dedim.
Karademirmerve moonfaced takipli olduğun sağlık ocağına söyleyebilirsin canım onlar seni yönlendirir ihtiyacı olan birine
Minmini moonfaced olumsuz yorumları ciddiye almayın. Çok düşünceli bir davranış yaptığınız bence. Allah vermiş bol bol neden ihtiyacı olana gitmesin ki. Şifa olsun içen bebişe🙏
betul912_ kbraatlas ama emen bebek kendinden sonra doğan bbeeklere de kardeş oluyor gibi birşeyler var iyi araştırılması gerekir sadece iki bebek arasında değil diye biliyorum kardeşlik
kbraatlas betul912_ ben zaten bu işe girisiliyorsa direk dan diye verilsin taraftarı değilim alo fetva hattını arayıp bilgi almak gerekiyor dediğin gibi icine girince olay değişiyor canim
bagdatcesur moonfaced merhaba biz Antalya dayız eğer sizden alıp bize yollayacak birini bulabilirsem talibiz 05424194537
moonfaced bagdatcesur merhaba sütleri eşimin kuzeninin bebeğine verdik uzun süre önce şuanda 3 poşet sağıp koydum bebeğim büyüdü bitirebiliyor artık