sifirekran_bolkitap Babybus_ bir kayserili olarak yardıma geldim🤣 klasik kayseri mantısı mı Hamuru yopurabildiğiniz kadar sert yoğurun, hanura bir kaç kaşık zeytinyağ atın kolay açılır Kıymasına soğan doğrayın ama süzün sonra soğanları😇
[silindi] Babybus_ şehriye çorbası gibi sosunu yap kaynayınca mantıyı içine at, ustunede yoğurt sumak sarımsak nane tuz sos yap mükemmel oluyor
Babybus_ sifirekran_bolkitap ay cok teşekkür ederim hepsini dikkate alicam aynen klasik kayseri mantisi 1 kasiga kirk tane gelmez ama 😂😂
Babybus_ scinar daha önce su böreği ve baklava yapmıştım tek başıma bununda üstesinden gelirmiyim acaba 😂😂
minikkurabiyee Babybus_ hamuruna bir tane yumurta kırıyorum ben o şekilde hamur kendisini çok bırakmıyor
sifirekran_bolkitap Babybus_ bu arada kasnak kullanabilirsiniz bence çok pratik ama annem saçmalamaa o mantı değil diye kızıyor 🤣 hatta ben oğluma su yerine ıspanak suyu ekliyorum yeşil hamur oluyor ilgisini çekiyor
sifirekran_bolkitap ayrilbacim kocasinan ☺ çok bilmediğim için annemler sonradan döndüler ama ben hala istanbuldayım