linatella Merhaba arkadaşlar iki hafta içerisinde Bozcaada‘ya gitmeyi düşünüyorum iki günlük giden var mı tavsiye eder misiniz memnun kaldığınız bir otel varsa paylaşırsanız çok sevinirim:)
acimavi linatella biz yıllar önce ablamla günübirlik gitmiştik, o yüzden bildiğim otel yok :) pahalı bir adaydı hatırladığım kadarıyla, araç yoktu bizde, merkezde gezip bir şeyler yemiştik, merkezi küçük bir yer
Momonlyn linatella Destina suit otel üstüne tanımam o kadar şiddetle öneririm 😂 havuzuyla (çocuk havuzu da ayrı mevcut) kahvaltısıyla ilgili personeliyle harika bir yer. Tadı damağımda kaldı 🤌🏻🫠
2901 Ben bu yaz gitmiştim çok aşırı beğenmedim. Arabayla vapurla geçmiştik bin küsürat ücret alıyorlar bilginize normalde kişi başı 100 TL gibi bir şeydi. Arabasız gezilmez dedikleri için arabayla geçmiştik ama geçmesekte olurmuş. Otel konusunda fikrim yok günü birlik gitmiştim. Polente feneri ve rüzgar güllerinin olduğu yere arabanız yüksekse eğer o şekilde gidin derim aksi takdirde biz çok zorlandık yolu çok bozuktu çünkü.
linatella acimavi evet küçük yer olduğunu söylüyorlar o yüzden maksimum iki gün düşünüyorum zaten teşekkür ederim😌