[silindi] seyma10 ocean ve sidefer kullanmayın sodyum benzoat kanserojen madde ve pancar şekeri süt aromaları var içinde. Temiz içerikli damlalar bestiron,newwit,lipofix, vitagil, wellcare kids Ben oglumada kizimada bestiron kullaniyorum
TulayGeriDon seyma10 vegaferon kullandık alerji yaptı. Çocuk doktorumuz 5. Aya kadar dursun o zaman ocean başlarız dedi
aysegul_my [silindi] bestiron kabiz yapti bizi ya ocean yapmamisti doktorumuz bide simdi 30 damla kullan dedi daha fazla kullanirsam iyice kabiz yapar sadece iki gün sivi ile besledim mama ile gine çozülmedi cocugun içi 4. Gün falan çözülmüştü
[silindi] aysegul_my oceanda pancar şekeri var canim ,şekerli olduğu için evet kabız yapmiyo ama zararlı malesef inşallah sindirim sistemi düzene girince bestiron kullanabilirsiniz 🙏🏼☺️
aysegul_my [silindi] ama üzerinde ilave şeker içermiyo yaziyo bizim doktorumuzda onu önerdi bestiron veya ocean ikisi temiz icerikli dedi dikkatlidir doktorumuz hemen ilaca yönlendiren doktorlardan degil
[silindi] aysegul_my pancar şekeri şekerin ana maddesi canım, bide kutusunu yan çevir sodyum benzoat yazıyor Oda e211 kodlu yasaklı madde,Amerika ve İngiltere de ülkeden içeri almıyorlarlar bizim burda malesef ticaret yürüsün diye sağlığımızla oynuyorlar