Kzilar az derdimi anlatmak istiyorm kimseye anlatamıyorum çünkü anlatip konuşacak kimsem yok 3 çocuğum var 26 yasindaym okadar çok yoruldu ki beybim gözlerim Vücudum sabah kalkiyorm 8 de çocukların karnını doyuruyorm Bebegimle ilgileniyorm akşama kadar onun arkasına onun arkasına 5 yaşında kızım Anaokuluna baslicak 3 yaşında oğlum ve 2 ay 2 günlük bebeğim var Kızım oglum grip öksürük usuttuler Benim boğazım ağrıyor bebeğimi nsl korucam bilmiyorm Zorlanyorm gibi herkes çok güçlüsün diyor ama Evde yaşanan gözükmüyor malesf bebeğimde büyük ihtimal reflü var Ve zor nefes alıyormuş gibime gelyor hastami oldu diyorm Uykusuzluk deseniz öyle Hayvanlardan çok korkarm dün hamam böceği geldi olduğum odaya ama eşim yakalayamadı Oturma odasının Kapısının içine girdi büyüktü Onun korkusuyla bebeğimin uyumamasiyla saat 3 u buldu uyumam 8 dede kalktm napcam bilmiyorm kızımı hastaneye goturcem Arabamız yok eşim çalışyor hastanede bana uzak ve hiç otobusle Gitmedm köyde oturuyorm Pazar Eşim Brakcak Anneme pazartesi gidecem kızımın okulu başlıyor Benim kadın doğuma gitmem gerekiyor Ama Gün yok Beynim durdu artk Herşey üst üste hastane Hastalık böcek Ev bilmem ne Zorlanmaya basladm ağır geldi gibi geliyor Güçlü olmaya calisiyorm ama birinin bana güzel bişi demesine ihtiyacım var sanki