Syhnsrmn Kızlar ya ben mi böyleyim sizdede böyle oluyor mu en son 4 aylıkken aşı olduk her aşıda korka korka gidiyorum 4ncu ayın aşısını olduk 6nci ayin aşısını düşünmeye başladım az kaldı 27sinde olcak oğlum ama içim içimi yiyor zaten çok mız mız gece gündüz uyku nedir bilmiyoruz aşılar karakteri etkiler mi bilmiyorum ama etkiliyor bizimkini malesef neler bekliyor onuda bilmediğim için daha paniğim sizinkilerin huyu değişti mi aşı günü öncesinde ve sonrasında neler yaptınız ❓
NNeslihaNN Syhnsrmn benim oglumda çok nazlı bide aşıları hep ateş yapıyo hep kucak istiyo aşıdan sonra o bizinde ayın sonunda aşımız var 6. ay pazarteside sünnet olucak çok korkuyorum☹️
Pnrdnzysfars Syhnsrmn 12 sinde yaptırdık igneleri 3 tane bacaktan bi agizdan asi yerleri şişti ates yapmadi cok şükür ama baya huzursuzlandi biraz degisme oluyor uyku egitimi vermistim asidan sonra tekrar kucakta uyumaya basladi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
deletedmom4842 Syhnsrmn Bizimde 20 gün sonra 6. Ay aşısı 3 taneymiş bende ondan tedirgin oluyorum. Huysuzluk pek olmuyor oğlumda ama aşı çok olunca ağlamasına üzülüyorum
Masal Syhnsrmn Kızım sadece iğneden ilaç verildiğinde ağladı. Biri çok yakıyor evet ama saniyelik sürdü acısı. Kapıdan çıkarken sanki ben iğne oldum onda birşey yoktu. Ateş de yapmadı. En fazla 37.2 leri gördük. O da ateş sayılmaz. Korkmayın hiç bu yüzden.
Syhnsrmn NNeslihaNN allah kolaylik versin ben 3 aylikken yaptiracaktim sünneti eşim izin alamadı tek başıma cesaret edemedim 1 yaşa kaldı aşıda böyle korkuyorsam sünnette naparim bilemiyorum
Pinardefne Pnrdnzysfars merhaba bizde 6.ay aşımızı 20sinde olcaz 3 bacak bir agızdan mı o kdar çok mu
deletedmom173 Syhnsrmn 2. Aşı o canım ya mahfolduk ilk gece bayıldı ağlamaktan Parol ağrı kesici yada fitil verip götürmeni tavsiye ederim doktorlar be kadar vermeyin dese de🤦♀️
Feri deletedmom173 ateş düşürücüyü öncesinde vermek aşının vücuda etkisini azaltıyor o yüzden verilmez ama eve döndükten sonra verebilirsiniz. 6 ay aşısından sonra 1 saat bişey yetip içmesin demişti bide hemşire.
Syhnsrmn deletedmom173 yaa o kadar agladi mi kıyamam kuzum 😪 Keske bebeklere aşıları ağızdan yapsalar hiç acı çekmeseler valla kara kara düşünüyorum hadi hayırlısı 😥
Feri [bilinmeyen] ben hep sağolsın eşimle gidiyorum aşıya o da hemen öpüyor elini tutuyor kucağına alıyor sakinleşiyor sonra arabasına yatırıyorum eve giderken de uyuyor markete falan uğruyorum bişeyler alıyorum vakit geçmiş oluyor çok telaş yapmayın sizde bebekler hissediyor.
deletedmom173 Syhnsrmn canım ağlıyor ama sağlıkları açısından mecburuz üzülme korkma lütfen sen sakin ol bebeğinde senden güç alsın
Esmakaya Bizde bugün olacaktık ama kulak enfeksiyonu geçirdik az daha var gibi dedi sağlık ocağındaki doktor yarin çocuk doktoruna goturcem nasip se
Syhnsrmn Esmakaya kulakta çok zor oluyordur çok geçmiş olsun 🙏 soğuk algınlığı geçiriyoruz bizde burnu tıkalı öksürük vardı atlattık burnunu açıyorum ama sürekli tıkanıyor bu havalarda ne kadar korursak koruyalim yinede tanışıyorlar hastalıkla malesef 😔
AliasafinAnnesi22 Biz 1 ay oldu 6aylık aşımızı olalı 3 tane bacaktan 1 tane agızdan damla şeklinde verildi aşının 1 tanesi yakıyor evet ama anlık sonra hemen geçiyor bizim 4 aylık aşımız biraz ateş yapmıştı oyuzden bende korkuyordum sürekli kontrol ettim ama çok şükür hiç bir sıkıntımız olmadı huzursuzluğumuzda yoktu
Syhnsrmn deletedmom173 sakin davranmaya çalışıyorum ama yavrum ağlayınca çok kötü oluyorum bide hemşire bacaklarını sen tut diyo bana düşman olacak çocuk kendimi nasıl suçlu hissediyorum 😊😥 onlar sağlıklı olsunda tabi anneler hep mutlu
Syhnsrmn deletedmom4842 demi yaa onlar ağlayınca dünya duruyor sanki 😪 ama kucağa alınca anlık sakinleşiyor eve gelince yine ayni 4 aylık aşıda 1 hafta çektik huyu da değişti bakalım bu nasıl olacak 😔
Syhnsrmn Masal ağızdan verilenin tadıda huzursuzluk yapıyordur insallah bizimkide öyle olur onada razıyım