Mommbaby Merhaba hapı kullandıktan 15 gün sonra regl oldum ve 12 gün oldu reglim devam ediyor hiç kesilmeden başına gelen var mı acaba ?
zarifhanim Mommbaby Ben hapa başladığım ilk aylar devamlı böyle kanama ve lekelenme döngüsü ile geçirdim. İki üç ay sonra düzeldi.
bussyy1710 Mommbaby ben iki ay kullandım devamlı 2 ay boyunca kanamam oldu bıraktım hormonlu spiral taktırdım 1 ay önce. Kanamam yeni bitti.
Begonvil__ Mommbaby benimde öyle olmuştu 10 gün adet olup iki gün temiz kalıyordum sonra tekrardan adet. Hapı kullanmayı bıraktım düzene girdi
Zeynonunmomu Mommbaby Cerazette ile aynı olan Zlynda kullanıyorum benimde 15.gün civarı regl oldum bugün 7.gün hala devam ediyor bakalım ne zaman bitecek 😅
Mommbaby Begonvil__ bende bırakıcam galiba daha önce bebek yokken başka hap kullaniyordum çok güzel düzene oturtmustu bu hem sinir yapti bende
Mommbaby Zeynonunmomu ilacın etkisi sürekli regl yapıp ilişkiye girmemeyi sağlamak gibi böyle korunma yöntemi sağlıyor 😂😂 bende bekliyorum bakalim ne zaman biticek
bussyy1710 Mommbaby valla dün sana kanamam yeni bitti yazdım geri başladı. 3 Aydır ilişkiye giremiyorum resmen bu şekil koruyor galiba