g_e_e Kızlar doğum yapalı 2 ay oldu ilk reglimi lohusalığımın 52.gününden sonra oldum. Doğum kontrol hapına başlamak istiyorum. Aranızdan doğumdan sonra başlayam var mı varsa 2. Reglinimi bekledi nasıl yaptı
Ccyyln g_e_e aile hekimliğindekü ebe bana 6.aydan sonra başlayabilirsin demişti o yüzden kullanmadım. Şu an eşim korunuyor ben spiral de taktırmayı düşünüyorum
merveatlaseymen g_e_e emziriyorsanız bence bekleyin eşiniz korunsun birde regliniz belki düzensiZ olur 1 yıla kadar tam düzen oturmuyor cünkü
Nazik Ben spira 3 kerel taktırdım olmadı doktor doğum kontrol hapı önerdi 2,5 sene oldu neredeyse valla hiç bişey olmadı adetim düzenli geliyor önceden 7,8 gün gelirdi şimdi 5 günde bitiyor ( microgynon) doğum kontrol hapı ismi
g_e_e merveatlaseymen eşim korunmuyor olursa olur diyor oda benim canımı sıkıyor zaten laf anlatamıyorum, spiralede izin vermiyor. Kendim bir yol bulmam lazım. Doktorumla da bir görüşeceğim ama reglimden 10 gün falan geçti şimdi kullanmaya başlasam ne olur onu bilmiyorum. Normalde reglin ilk günü başlanıyor diye biliyorum hep öyle yaptım