zelllihaa Ms hastası olup bu şifa oldu diyen varmı müthiş uyuşma yürüme bozukluğu ve his kaybı var ilaçların Allahın izniyle koruma etkisi var ama saydıklarıma hiç biretkiai yok çözüm arıyorum
betul97_ zelllihaa Ankara Hacettepe üniversitesinde giyilebilir elektrikli kıyafet üretilmiş ve yanlış hatırlamıyorsam %70 ya da daha fazla başarı oranı varmış. Benim görümcem ms hastası aradık kendi başına belli bir metre yürümesi gerekiyormuş o yüzden maalesef bizi kabul etmediler görümcem yatalak yürüyemiyor bir arayın isterseniz hastaneyi. Rabbim bütün hastalara sağlık versin çok zor
prens63 zelllihaa canim benim kardesim Ms O bi bitki kullaniuor degerleri duzelmis Sana da atayin bi arastir
baroayse zelllihaa MS hastasiyim, gün içinde denge kaybı, uyuşma karıncalanma heezaman oluyor, işteyken çok hisstmiyorum ama gece uyutmuyor bazen ,resmen kaslarım sızlıyor,
zelllihaa Ftet jayır geçmedi gebelik heçirdim lezyonlarfa değişiklik yok hamdolsun ama saydığım bozukluklar çıktı meydana
prens63 zelllihaa canim instg da bi sayfa var Kapari_sifa Kapari sifa kudret yagci bu meyveyi slip kullanmis kardesim in vitamin degerleri flj baya duzelmis kortizon kullaniyordu ilaclari birak mis ama emar cekinecekmis O zaman daha belli olur dedi Sen doktoruna yine danis arastir oyle kullan gecmis olsun rabbim sifa versin.
nnoktaa zelllihaa Abla her hastada farklı semptomlar oluyor mesela annemde görme bozukluğu da var His kaybı değil de uyuşma ve çabuk yorulma vs bunlar annemde de oluyor Ne yazık ki bir çözümü yok bildiğim Arkadaşım bu şekilde yazmış.. 😕
baroayse zelllihaa finimod, benim kan değerlerim de düşuk özellikle d vitamini çok etkiliyor ,siz de baktırın bence, 39 yasindayım 14 yıl önce ilk atak yasamistim