ipeksmom02 Kızlar e bebekten kanguru aldık ama çocuğu nasıl oturtursam oturtayım bacaklarına kan gitmiyor ve morarıyor. Ne yapmam lazım böyle olmaması için? Var mı bi çaresi 6+9 aylık bu arada
katilcivciv ipeksmom02 bacaklari M şeklini almasi gerektig8ni okumustum biyerde. Agirlik popoda olursa bacaklari etkilemez bu sekilde
Omer15- ipeksmom02 Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum ve kanguruyu kullanamıyorum bu yüzden ne yapmak gerekir bilmiyorum
ipeksmom02 katilcivciv nasıl yani bacakları o şekli almıyoki🤷🏻♀️ tam baldırları sıkışıyor biraz kanguruyu içine kıvırıp daraltmaya çalışıyorum ama olmuyor
ipeksmom02 katilcivciv hee şimdi anladım sağol bacım. Ama böyle de olmuyo işte ya neler denedim. Böyle de morarıyo. Geçen gün farkettim ilk kez bahçede geziyoduk 5 dk oldu bi baktım mosmor bacakları çocuğun Bebe ağır mı geliyo anlamadım
ipeksmom02 katilcivciv sıkıydı bi ara sonra baya gevşettim yine olmadı üstüne çocuk benden ayrılıp kafayı geri geri atmaya başladı 😬
katilcivciv ipeksmom02 bebegin kac aylik. Yarin bi takip bakayim seni bilgielndiririm cözümünü bulursam😄