Minkkelebekk Kızlar merhaba arkadaşım baby plus marka kanguru hediye almış 2 aylığız 0 dan itibaren kullanılır diyor ama bacakları çok açıldığı ve omuriliğe fazla yük biner mi diye düşündüğüm için emin olamadım kullananlar sizce ne zaman kullanabilirim
Deletedmom_215 Minkkelebekk bende babybjorn kanguru vardı 2. Aydan sonra almıştım ve suan 14 aylık hala kullandığım oluyor.
neanladinyurdagull Minkkelebekk 0 dan itibaren kullanilir desede eğer içersinde oturma aparati yoksa kullanmayın derim.Benimkide baby plus 0 dan itibaren diyo 3 yön şuan bebeğim 9 buçuk aylık sadece anneye dönük kullanabiliyoruz çünkü bacakları diğer türlü çok açılıyor.Yazana inanmamak lazım bazen yani.6 aydan sonra daha uygun oluyor aparatsiz kullanim
summky Minkkelebekk doktora sormuştum ben ergonomik kanguruysa yenidoğanda itibaren kullanılıyor ama yine de kalça ultrasonundan sonra öneriyoruz demişti
Deletedmom_215 Minkkelebekk bizim kangurumuz çok iyi ya çok memnunum. Küçük bebekken koyduğum anda içine uyuyordu halada kanguruya alacağım zaman sıkıntı çıkarmaz oturur baya rahat.
Minkkelebekk Deletedmom_215 evet çok övgüsünü duydum o markanın açıkcası fiyatı yüksek geldiği için vazgeçtim
summky Minkkelebekk kız öylr deme 350 tl ye aldım bel destekliydi kalça ultrasonundan sonra başladım kullanmaya 🤣
Minkkelebekk summky fotoğrafını atsam anlar mısın bel destekli mi diye açıklamada yazmıyor da bende hiç kullanmadığım için bilmiyorum 😂
Minkkelebekk summky kız evdekini içi boş nasıl bel destekli oluyor madem 😂çocuk içinden kaycak gibi oluyor sürekli dikte duramıyor daha 2 aylık korktum açıkcası kullanmaya kalça ultrasonumuz temiz çıktı